Food & Fun i Reykjavik

For fjerde gang arrangeres festivalen Food & Fun i Reykjavik. Fra 16. til 20. februar skal 12 verdenskjente kjøkkensjefer konkurrere i hver sin restaurant i Reykjavik.

De 12 kjøkkensjefene skal i sine respektive restauranter i en hel uke presentere menyer basert på islandske råvarer. Tre av dagene er de tilgjengelige også for gjestene.

Festivalen hyller de rene islandske råvarer, inkludert lam og fiskeprodukter. "Gourmet Dinner Nights" inkluderer signaturretter og spesialmenyer hos noen av Reykjaviks beste restauranter.

Food & Fun er en fem-dagers festival som kombinerer fremragende kokkeegenskaper, friske naturlige ingredienser, islandsk natur og opplevelser samt Reykjaviks verdenskjente nattlige uteliv. Det hele er den ultimate resept for fest og moro!

En kokkekonkurranse hører selvsagt med. Denne vil foregå på festivalens siste dag. Tre retter skal lages; én fiskerett, én med kjøtt og én dessert. Kjøkkensjefene får 30 minutter til å handle inn alle råvarer til konkurransen. Og ingrediensene SKAL være fra Island. Deretter får de tre timer på seg til å lage de tre rettene.

Vår egen Eyvind Hellstrøm fra Bagatelle i Oslo sitter i årets jury.

Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen