I en pressemelding uttaler vindyrkeren Christian Ress at han forventer en fruktig, og frisk hvitvin fra Solaris-vinstokkene han plantet i 2009.
555 andelseiere blir de første som får smake Sylts første vin; Balthasar Ress’ Sylt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I en pressemelding uttaler vindyrkeren Christian Ress at han forventer en fruktig, og frisk hvitvin fra Solaris-vinstokkene han plantet i 2009.
555 andelseiere blir de første som får smake Sylts første vin; Balthasar Ress’ Sylt.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenGeisenheim-professor Monika Christmann får det som hun forutså – naturvinelskerne og -haterne møtes på broen over den tidligere avgrunnen dem imellom.
Les hele sakenPå baren Classique i Paris’ Pigalle-distrikt er naturvin en naturlig del av ingrediensene.
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for at selv laksen får mesterkokkpreg. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenGeisenheim-professor Monika Christmann får det som hun forutså – naturvinelskerne og -haterne møtes på broen over den tidligere avgrunnen dem imellom.
Les hele sakenPå baren Classique i Paris’ Pigalle-distrikt er naturvin en naturlig del av ingrediensene.
Les hele sakenModellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.
Les hele sakenUtrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.
Les hele sakenPrøv denne oppskriften på en annerledes og smakfull suppe til middag i dag.
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele saken