Når prisen kun er 100 kroner, bør du som har oppdaget hvilken nytelse vel tilberedt kaffe er, ile til å kjøpe. Her finner du til og med noen oppskrifter der kaffe er benyttet i maten. En fin innføring i kaffens historie så vel internasjonalt som i Norge, ja sogar kaffe brukt i medisinen. Også internasjonale nettsteder finner du adressene til. Der kan du lese mer om den edle drikken. Gode kafferåd Å lage kaffe på riktig tid og ved riktig temperatur, er trakterens viktigste oppgave. Ved for lang traktetid vil den malte kaffen avgi bitre stoffer som gir dårlig smak, samtidig som den vil oppfattes som sterk. Traktetemperaturen skal være 92-96C.
Første norske bok om kaffe
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Les hele sakenEvents single
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele saken