Fosser videre

Petter Stordalen kjøler seg ned i sommervarmen med Stockholms-hotellene Nordic Light Hotel og Nordic Sea Hotel Nordic som blant annet byr på Absolut Icebar Stockholm.

Choice Hotels Scandinavias eier og frontfigur Petter Stordalen kan nå plusse 542 nye rom til porteføljen. Det skjer gjennom oppkjøpet av Stockholms-hotellene Nordic Sea Hotel og Nordic Light Hotel, i følge NA24.

Tvillinghotellene er blant byens mest attraktive med beliggenhet på Vasaplan rett ved flytoget. Mens førstnevnte har satset på det maritime, er sistnevnte et designhotell som også byr på Absolut Icebar - en permanent bar bygget av is. Dermed tilføres hotellkjeden et sett med hoteller i den øvre ligaen.

- Det føles veldig bra at Choice beveger seg inn et nytt marked som har betydelig potensial, og vi kommer til å konkurrere knallhardt i dette segmentet. Dette er et kjøp som åpner et sett med muligheter, sier Petter Stordalen til NA24.

Administrerende direktør Torgeir Silseth i Choice Hotels sier i en pressemelding at kjøpet er et resultat av en langsiktig vekststrategi i Skandinavia.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen