Fotballstjernens nye hjemmebane

Dansk fotballegende gjør suksess med vinimport og reiser.

Michael Laudrups ”hobbyselskap”, Laudrups Vinimport, har vokst til anselig størrelse i løpet av få år. I løpet av 2013 vokste staben til 17 personer, mens omsetningen kommer til å passere 40 millioner danske kroner, skriver Jyllands-Posten.

Laudrup, som er medeier i selskapet, er manager i den britiske fotballklubben Swansea, etter en lang og suksessrik karriere som spiller i Spania, Italia og Nederland.

Daglig leder Per Buhl sier til avisa at selskapet etter 20 års drift nå er i en stabil og god vekstfase. I tillegg til import, satser Laudrups Vinimport på gruppereiser med mat og vin som tema. Dette blir ifølge Buhl et satsingsområde i 2014.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen