Fra Choice til First

Fra Choice til First

Roar Ingdal er ansatt som ny direktør i First Hotels.
20 Desember 2013 - 12:28

Roar Ingdal kommer fra stillingen som konserndirektør i Nordic Choice Hotels, der han også har sittet i ledergruppen de siste fem årene. Han starter i sin nye jobb som administrerende direktør 2. januar, skriver First Hotels i en pressemelding.

46-åringen har tidligere hatt en rekke toppjobber i reiselivsbransjen, blant annet i hotelleiendomsselskapet Norgani, i Royal Caribbean Cruise Line og i Norlandia Hotels & Resorts.

Han har også hatt direktørstillinger i Visa Norge og Color Line. Nå tar han fatt på jobben med å skape ny giv i den skandinaviske hotellkjeden.

– Naturligvis er jeg kjent med utfordringene som har vært knyttet til selskapet, men det er også noe av det som trigget meg til å tiltre. For First Hotels har et godt potensial som er understøttet av en betydelig bedret finansiell situasjon. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som venter, sier Ingdal.

First Hotels har i dag 11 hoteller i Norge, 12 i Danmark og 31 i Sverige, og den nye direktøren har definert to hovedprioriteringer for å styrke selskapets fremtidige posisjon.

– First Hotels er en betydelig Skandinavisk hotelloperatør med solide produkter. Først og fremst blir det viktig å bedre distribusjonen for hotellene våre. Dernest skal vi utrede potensialet jeg mener vi har for å få flere hoteller inn i porteføljen. En vurdering av hvorvidt vi bør ekspandere for en styrket tilstedeværelse, spesielt i Norge, er blant det jeg vil vurdere, sier Ingdal.

First Hotel-gründer Asmund Haare sier selskapet har tatt oss god tid for å finne riktig person til å lede First Hotels.

– Nå ligger mye til rette for videre vekst og en ytterligere resultatforbedring, sier han.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer
Matkurs og vinkurs
Winedinner 26. februar i Oslo

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer

Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her