Fra Choice til First

Fra Choice til First

Roar Ingdal er ansatt som ny direktør i First Hotels.

Roar Ingdal kommer fra stillingen som konserndirektør i Nordic Choice Hotels, der han også har sittet i ledergruppen de siste fem årene. Han starter i sin nye jobb som administrerende direktør 2. januar, skriver First Hotels i en pressemelding.

46-åringen har tidligere hatt en rekke toppjobber i reiselivsbransjen, blant annet i hotelleiendomsselskapet Norgani, i Royal Caribbean Cruise Line og i Norlandia Hotels & Resorts.

Han har også hatt direktørstillinger i Visa Norge og Color Line. Nå tar han fatt på jobben med å skape ny giv i den skandinaviske hotellkjeden.

– Naturligvis er jeg kjent med utfordringene som har vært knyttet til selskapet, men det er også noe av det som trigget meg til å tiltre. For First Hotels har et godt potensial som er understøttet av en betydelig bedret finansiell situasjon. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som venter, sier Ingdal.

First Hotels har i dag 11 hoteller i Norge, 12 i Danmark og 31 i Sverige, og den nye direktøren har definert to hovedprioriteringer for å styrke selskapets fremtidige posisjon.

– First Hotels er en betydelig Skandinavisk hotelloperatør med solide produkter. Først og fremst blir det viktig å bedre distribusjonen for hotellene våre. Dernest skal vi utrede potensialet jeg mener vi har for å få flere hoteller inn i porteføljen. En vurdering av hvorvidt vi bør ekspandere for en styrket tilstedeværelse, spesielt i Norge, er blant det jeg vil vurdere, sier Ingdal.

First Hotel-gründer Asmund Haare sier selskapet har tatt oss god tid for å finne riktig person til å lede First Hotels.

– Nå ligger mye til rette for videre vekst og en ytterligere resultatforbedring, sier han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen