Franske vinskap til Norge

Vin er et ømfindtlig produkt som krever riktig behandling - ikke minst riktig lagring - for å bevare og utvikle sin optimale kvalitet. Alt for ofte blir vin ødelagt av feilaktig og vilkårlig behandling, med temperatursvingninger og lyspåvirkning som noen
Redaksjonen
08 Mars 2002 - 02:00

Vinosafe-produktene omfatter vinskap for 125 - 1.000 flasker og modulbygde vinkjellere med kapasitet fra 400 til nærmere 4.000 flasker. Vinskapene kan leveres med en, to eller flere temperatursoner, og både vinkjellere og de aller fleste skapmodellene leveres med fullverdig air conditioning som garanterer både riktig luftfuktighet og en temperaturstabilitet på +/- 1° C innenfor en skala på 8° - 15°. Samtlige modeller holder temperaturen stabil i opptil 2-3 dager ved strømbrudd takket være gjennomført isolasjon.
 
Kapasiteten tilsier at Vinosafe-produktene vil være spesielt aktuelle for det profesjonelle markedet, men importøren regner også med at produktene vil være meget interessante for private vinsamlere som ønsker å sikre gode lagringsforhold.
 
- Vinosafe-produktene regnes som noe av det ypperste som leveres på sitt område, og har samtidig et design og en innbydende vinrød overflatefinish som gjør at skapene lett passer inn også i hjemmemiljøer. Man kan selv velge om man ønsker tett dør eller dør med glassinnfelling , hevder Frank Williksen i WIWICO.
 
Han kan by på et stort utvalg av forskjellige typer og størrelser av både vinskap og vinkjellere. Skap kan leveres med 1, 2, 3 eller 4 dører, og med en eller flere temperatursoner i samme skap. Samtlige modeller har løse hyller i tre, som festes uten bruk av lim, skruer eller spiker i et meget enkelt og fleksibelt innredningssystem. Skapene kan dessuten leveres i to alternative dybder for å øke kapasiteten ytterligere.
 
De modulbygde vinkjellerne benytter det samme fleksible hyllesystemet, og kan altså leveres med kapasitet fra 400 flasker og oppover til ca. 4.000. Vinosafe leverer også separate air conditioning-dører - ideelle for de som allerede har et rom som tilfredsstiller kravene til en god vinkjeller, og som bare trenger selve klimaaggregatet i tillegg. Samtlige produkter er utstyrt med sikkerhetslås, og den meget solide konstruksjonen sikrer lang levetid,- forteller Williksen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Ukens drink

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick

Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en burger med smaken av Hellas
Dagens rett

Lag en burger med smaken av Hellas

Det er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her