Freia Premium - intens nytelse

Fra september får du muligheten til å nyte en serie mørkere og mer smaksintensiv sjokolade fra Freia. Freia Premium er en serie på fem ulike smaksvarianter med kakaoinnhold opptil 70%, alle med tynne lag av sjokolade i en eksklusiv pakning.
Redaksjonen
21 August 2002 - 16:07

Vi får stadig mer kontinentale matvaner, og undersøkelser viser at 19 % av forbrukerne ønsker en sjokolade med mer intens kakaosmak. Dette har vi også merket på henvendelser direkte fra forbrukere, og tiden er nå inne for å by på en mer sofistikert sjokoladesmak. I Norge spiser vi ca. 8,5 kg. sjokolade hver i året.

De ulike nye variantene fra Freia er:

  • Dark 70% Cocoa - ekstra høyt kakaoinnhold for den som ønsker en virkelig mørk sjokolade.

  • Dark Orange - perfekt harmoni mellom mørk sjokolade og kandisert appelsin.

  • Nougat & Crisp - kombinasjon av mild sjokolade, nougat og sprø krokan.

  • Dark Milk  -  melkesjokolade med høyt kakaoinnhold, fylt med mørk sjokolade.

  • Cappuccino  - smakfull kombinasjon av sjokolade og cappuccinofyll.

Freia Premium vil bli tilgjengelig i de fleste kiosker og dagligvarebutikker i hele landet. Sjokoladen produseres ved Freias fabrikk i Belgia der de har spesielt utviklet kompetanse og teknologi for produksjon av mørke sjokoladeplater med fyll i tynne lag. Som del av et internasjonalt konsern kan Freia på denne måten dra nytte av spisskompetanse.

TOP 10 - SJOKOLADE I NORGE

  1. Freia Melkesjokolade (Kraft Foods)

  2. Freia Twist (Kraft Foods)

  3. Freia Kvikk Lunsj (Kraft Foods)

  4. Freia Firkløver (Kraft Foods)

  5. Nidar Stratos (Orkla)

  6. Snickers (Master Foods)

  7. Freia M (Kraft Foods)

  8. Nidar Troika (Orkla)

  9. Freia Non Stop (Kraft Foods)

  10. Freia Smil (Kraft Foods)

Det drives i dag mye spennende forskning på kakaoens helseeffekter. Kilder er bla.
www.thelancet.com             www.mozon.no            www.chokladakademien.se
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl
Dagens rett

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl

Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her