Fru Inger til leie

Eyvind Hellstrøm slaktet restauranten Fru Inger i Trondheim på TV. Nå er den til leie.
Redaksjonen
05 Januar 2009 - 11:00

Hellstrøm kalte maten hos Fru Inger uspiselig.
 
Men det å være på TV var ikke god PR for restauranten. Det var ødeleggende for restaurantens rykte.
 
Nå er restaurantlokalet på Fosenkaia er lagt ut for leie.
 
Besøkssvikt
- TV-serien var katastrofal for restauranten. Det ble klart ganske raskt at dette ikke var et sted jeg kunne jobbe, sier en tidligere ansatt ved restauranten til adressa.no.
 
Fru Inger satset mye på lutefisk i førjulstiden. I denne perioden var det høye besøkstall, noe som var viktig for å få ting til å gå rundt.
 
Etter TV-slakten ble dette inntektsgrunnlaget så godt som utradert.
 
- Lutefisksesongen var helt elendig denne gangen, i forhold til året før. Det holdt med en person på kjøkkenet. I fjor var det fire-fem stykker i sving til enhver tid. Totalt hadde vi i underkant av 1 000 gjester i førjulstiden, mot 3 700 i fjor, forteller den tidligere kjøkkenansatte.
 
Krevende
Herberth Klein, som eier den konkurrerende restauranten Havfruen, syns det er synd at konkurrenten hadde en dårlig førjulstid og nå har lagt ut lokalet for leie.
 
- Dette er egentlig bare trist. Denne typen restaurantdrift, hvor man driver med ferske råvarer, er noe av det vanskeligste og mest krevende man kan drive med, sier han.
 
Til tross for kundesvikt hos Fru Inger registrerte ikke Klein økt pågang i sin restaurant.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her