Funky funker

Bølgen & Moi - Briskeby byr på underholdning til maten. Nå er det DJ-YRB som skal sørge for musikken.
Redaksjonen
18 Januar 2007 - 14:37

Dj-satsingen er et nytt tiltak i rekken av kreative påfunn for å knytte stamgjestene enda tettere til seg.

Allsidig platespinner
Lørdag 20. januar er DJ-YRB er klar til å innta miksepulten på Briskeby. Discjockeyen er den velkjente fotografen Knut Bry i en forholdsvis uvant rolle, og han kommer til å spille alternativ musikk.
 
I tillegg til å være fotograf har Bry en brennende interesse for musikk. Nå skal Bølgen & Mois gjester få nyte godt av kunnskapen hans.

Alternativt men funky
- Musikken er definitivt annerledes, men han har lovet å være litt kommersiell også. Når det er sagt, har vi erfart at gjestene våre er ganske åpne for nye ting.
 
Dessuten spiller han ikke så høyt at folk ikke kan snakke sammen, sier daglig leder Lasse Solum hos Bølgen & Moi Briskeby.

For selv om seansen foregår i baren, så er det altså ingen nattklubb vi snakker om.

One night only
- Knut Bry har en slags dragningskraft på en del folk, og dette er noe han har gjort en gang før. Men utgangspunktet for oss er at dette skal være en engangsgreie. Men dersom det blir en suksess, utelukker vi ikke at vi prøver igjen, sier Solum.

Jazzbrunch
Bølgen & Moi Briskeby byr også på jazz søndagene 21/1, 28/1, 11/2 og 25/2.

- Gjestene våre lurte på om vi ikke kunne gjøre noe slikt da det ble slutt på Magma. Det er en trio som heter Jazz After Dark som spiller. Og det blir mer underholdning i tiden som kommer.

Ekstraservice på Briskeby
Omsetningen har ikke økt som følge av underholdningen, men det har heller ikke vært det store poenget.

- Hensikten vår har vært å gi gjestene noe i tillegg til mat og vin. Så det er mer et grep for å sikre at folk kommer tilbake og at gjestene sitter med følelsen av at det skjer noe. Slikt sett er dette en stor suksess, sier Solum.

Dette skjer også på Bølgen & Moi - Briskeby:
27. januar: Cocktails & Music. Med DJ som har bodd i USA. Klubbmusikk.
3. februar: Harpebrunsj.
24. februar: Cocktails & Music.
 
Foto B & M Briskeby: Roger Kolbu og Gaute Gusrud (Apéritif)
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fastfood som tenkes kan
Dagens rett

Den beste fastfood som tenkes kan

Blåskjell er hverdagsluksus og hurtigmat i et og samme nett. Prøv denne velsmakende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her