Funky funker

Bølgen & Moi - Briskeby byr på underholdning til maten. Nå er det DJ-YRB som skal sørge for musikken.
Redaksjonen
18 Januar 2007 - 13:37

Dj-satsingen er et nytt tiltak i rekken av kreative påfunn for å knytte stamgjestene enda tettere til seg.

Allsidig platespinner
Lørdag 20. januar er DJ-YRB er klar til å innta miksepulten på Briskeby. Discjockeyen er den velkjente fotografen Knut Bry i en forholdsvis uvant rolle, og han kommer til å spille alternativ musikk.
 
I tillegg til å være fotograf har Bry en brennende interesse for musikk. Nå skal Bølgen & Mois gjester få nyte godt av kunnskapen hans.

Alternativt men funky
- Musikken er definitivt annerledes, men han har lovet å være litt kommersiell også. Når det er sagt, har vi erfart at gjestene våre er ganske åpne for nye ting.
 
Dessuten spiller han ikke så høyt at folk ikke kan snakke sammen, sier daglig leder Lasse Solum hos Bølgen & Moi Briskeby.

For selv om seansen foregår i baren, så er det altså ingen nattklubb vi snakker om.

One night only
- Knut Bry har en slags dragningskraft på en del folk, og dette er noe han har gjort en gang før. Men utgangspunktet for oss er at dette skal være en engangsgreie. Men dersom det blir en suksess, utelukker vi ikke at vi prøver igjen, sier Solum.

Jazzbrunch
Bølgen & Moi Briskeby byr også på jazz søndagene 21/1, 28/1, 11/2 og 25/2.

- Gjestene våre lurte på om vi ikke kunne gjøre noe slikt da det ble slutt på Magma. Det er en trio som heter Jazz After Dark som spiller. Og det blir mer underholdning i tiden som kommer.

Ekstraservice på Briskeby
Omsetningen har ikke økt som følge av underholdningen, men det har heller ikke vært det store poenget.

- Hensikten vår har vært å gi gjestene noe i tillegg til mat og vin. Så det er mer et grep for å sikre at folk kommer tilbake og at gjestene sitter med følelsen av at det skjer noe. Slikt sett er dette en stor suksess, sier Solum.

Dette skjer også på Bølgen & Moi - Briskeby:
27. januar: Cocktails & Music. Med DJ som har bodd i USA. Klubbmusikk.
3. februar: Harpebrunsj.
24. februar: Cocktails & Music.
 
Foto B & M Briskeby: Roger Kolbu og Gaute Gusrud (Apéritif)
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner
Vinmesse
Vinmesse i Oslo 27. januar

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her