Gaia utvider staben

Gaia Wine & Spirits har fra oktober ansatt Eli Aronsen. Hun vil bidra med ytterligere faglig tyngde til en kvalitetsbevisst stab.

Gaia Wine & Spirits har de siste årene oppnådd en kraftig vekst. Som spesialist på Italienske viner har Gaia W&S vært en foretrukket leverandør både til restaurantmarkedet og i stadig økende grad, Vinmonopolet. For bedre å kunne møte hver enkelt kundes behov for produktinformasjon og samarbeid rundt mat og vinkombinasjoner har de gleden av å informere om at Eli Aronsen er blitt ansatt i hos dem.

Eli Aronsen kommer fra stillingen som salgsmedarbeider hos Importøren Norfra og har lang erfaring fra vinbransjen. Aronsen tok Vinkelnerutdanning i 1991. Hun har i tillegg lang erfaring fra restaurantbransjen hvor hun var ansatt både på Bagatelle og Kastanjen i Oslo. Eli var også i mange år medeier og en sentral medarbeider hos importøren WineTailor.

Eli vil i første omgang konsentrere seg om oppfølging av Gaias eksisterende kunder, men også inngå i gruppen som arbeider med produktutvelgelse.

Kilde: Gaia W&S

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen