Gaia Wine & Spirits AS

Redaksjonen
28 Februar 2003 - 20:53

Navn: Gaia Wine & Spirits AS
Besøksadresse: Trondheimsv. 2b (Laboratoriet), 0560 Oslo
Postadresse: Trondheimsv. 2b (Laboratoriet), 0560 Oslo
Telefon / faks: 23292980 / 23292981
E-postadresse: gaia@gaiawine.no
Web-adresse: www.gaiawine.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Gaia Wine and Spirits handler om kvalitet, eksklusivitet, kunnskap, nytelse og vinglede.
 
Gaia Wine & Spirits tilbyr topp-produkter fra kvalitetssterke italienske produsenter til dedikerte vinelskere og restauratører i Norge.
 
Kun Italia, kun kvalitet. En enkel og lettfattelig formålsparagraf.
 
Gaia tilbyr flere typer tjenester i denne forbindelse, alle innenfor rammene av deres kompetanse:
 
Gaia er et vinagentur, med hovedfokus på import, presentasjon og videreformidling av italienske kvalitetsviner (hovedvirksomhet).
 
Gaia avholder vinforedrag, etter fast tariff eller nærmere avtale.
 
Gaia gir vin- & restaurantkonsult, med oppbygging av vinkart/-kjeller, samt generell rådgivning innen restaurantdrift/-etablering. De håndterer også de fleste andre typer vinaktuelle oppdrag fra private, bedrifter og restauranter.
 
Gaias vin-medarbeidere har alle lang fartstid som restaurantsjefer, kjellermestere og vinkelnere, fra restaurantbransjen i inn- og utland og er stolte av å ha æren å representere mange av verdens beste vinprodusenter og derved få muligheten til å presentere deres produkter.
 
Tenk Italia - tenk Gaia, selskapet som kan litt om de vinøse, gastronomiske og nytelsesorienterte sidene ved dette verdens beste vinland...

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her