Gaia Wine & Spirits AS

Redaksjonen
28 Februar 2003 - 20:53

Navn: Gaia Wine & Spirits AS
Besøksadresse: Trondheimsv. 2b (Laboratoriet), 0560 Oslo
Postadresse: Trondheimsv. 2b (Laboratoriet), 0560 Oslo
Telefon / faks: 23292980 / 23292981
E-postadresse: gaia@gaiawine.no
Web-adresse: www.gaiawine.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Gaia Wine and Spirits handler om kvalitet, eksklusivitet, kunnskap, nytelse og vinglede.
 
Gaia Wine & Spirits tilbyr topp-produkter fra kvalitetssterke italienske produsenter til dedikerte vinelskere og restauratører i Norge.
 
Kun Italia, kun kvalitet. En enkel og lettfattelig formålsparagraf.
 
Gaia tilbyr flere typer tjenester i denne forbindelse, alle innenfor rammene av deres kompetanse:
 
Gaia er et vinagentur, med hovedfokus på import, presentasjon og videreformidling av italienske kvalitetsviner (hovedvirksomhet).
 
Gaia avholder vinforedrag, etter fast tariff eller nærmere avtale.
 
Gaia gir vin- & restaurantkonsult, med oppbygging av vinkart/-kjeller, samt generell rådgivning innen restaurantdrift/-etablering. De håndterer også de fleste andre typer vinaktuelle oppdrag fra private, bedrifter og restauranter.
 
Gaias vin-medarbeidere har alle lang fartstid som restaurantsjefer, kjellermestere og vinkelnere, fra restaurantbransjen i inn- og utland og er stolte av å ha æren å representere mange av verdens beste vinprodusenter og derved få muligheten til å presentere deres produkter.
 
Tenk Italia - tenk Gaia, selskapet som kan litt om de vinøse, gastronomiske og nytelsesorienterte sidene ved dette verdens beste vinland...

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kypros er et skatteparadis for druer
+

Kypros er et skatteparadis for druer

Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker, satsning på egenartede lokale druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du kjøttkaker som er bedre enn «mors»
Dagens rett
Kjøttkaker med brun saus kålstuing eller ertestuing

Slik lager du kjøttkaker som er bedre enn «mors»

I dag slår vi til med en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her