GAMBERO ROSSO i Norge

Det er med stor og utilslørt glede vi i Gaia Wine & Spirits kan meddele at vi nå har blitt tildelt den store ære å være norske ambassadører, kanal og ikke minst videreformidlende agenter for Gambero Rossos produkter.
Aase E. Jacobsen
04 April 2001 - 11:18

Mange kjenner nok allerede til navnet Gambero Rosso, forlaget og organisasjonen bak bl.a. Italian Wine-bøkene og det internasjonale mat/vin/reise-magasinet Gambero Rosso - Wine Travel Food.

For ordens skyld
Gambero Rosso er Italias største talerør ut mot en verden full av ignoranter. Dvs den delen av verden som trenger å bli minnet på hvor tilbakelent og kvalitetsmessig på topp Italia er som reisemål, som vinproduserende land og som et kulinarisk Mekka.

Dette manifesteres gjennom deres forskjellige publikasjoner, samt gjennom Gambero Rossos søster-organisasjon Slow Food-Bevegelsen.

For å gjøre historien kort var nok nok for en liten flokk Italienske Gourmanter da McDonalds åpnet ved Spansketrappen i Roma. Da ble det umiddelbart samling på en restaurant ved navn Gambero Rosso - og all mat ble forlangt tilberedt og servert så sakte og omtenksomt som mulig - i direkte opposisjon til Fast Food-konseptet som da ble etablert i Den Evige Stad. Og så begynte Cannelonien å rulle...

I dag utgis magasinet Gambero Rosso Wine Travel Food på fire språk i over 20 land, og i over en million eksemplarer.

Bladet er en praktutgivelse med samme layout og størrelse som de (mindre kjente) bladene Wine Spectator og Decanter - og befriende fritt for alt annet enn italienske vinmakere, gourmander, restauranter. Gambero Rosso er fortsatt nært knyttet til Slow Food-bevegelsen.

Gambero Rosso Wine Travel Food  på engelsk kommer ut hvert kvartal.
Selges pr i dag også på Tanum Karl Johan, Byporten & Gardermoen - samt via Gaia Wine & Spirits.
For Slow Food-medlemmer: 49,- pr magasin.

Gambero Rosso-magasinet  på italiensk kommer ut hver måned. I salg nå - kun via Gaia Wine & Spirits.
For Slow Food medlemmer 49,-.

Gambero Rosso Italian Wine 2001 - boken er Italias aller, aller beste vinguide, hvor Tre Bicchieri (3 Glass) er årets clue. Selges fra ca 01/05-2001 via samme kanaler.
For Slow Food-medlemmer 170,- per bok.

Gambero Rosso Guide to Rome - utgitt i forkant av Jubileumsåret 2000 for å vise hvor man skal spise godt og dyrt, godt og billig, drikke godt og dyrt, drikke godt og billig, bo godt og dyrt, godt og billig, osv i Roma. Den inkluderer en oppdatert oversikt over de beste Restauranter, Trattoriaer, Pizzeriaer, Vinbarer, Snacks-selgere, Vinbutikker, Gourmetforhandlere, Fiskehandlere, Hoteller osv osv osv... Alt et vinøst og gastronomisk hjerte måtte begjære av informasjon om Roma.
Selges fra ca 01/05-2001 via samme kanaler.
For Slow Food-medlemmer 99,- per bok.

(Postens avgifter og ekspedisjonsgebyr er ikke inkludert).

Cordiali Saluti!
Lars G. J. Helliesen
Gaia Wine & Spirits
Tel. 23292980
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her