Gammel klassiker i ny drakt

Norges favorittgin har kommet i nytt moderne design.
Redaksjonen
05 Juli 2006 - 16:59

Det drikkes mer av Gordon's London Dry Gin i Norge enn noe annet ginmerke, og særlig nå i sommermånedene tyr vi til gin i leskende sommerdrinker.
 
Nytt image
Gordon's har nå gjennomgått en designendring, og finnes nå i nytt moderne design i hyllene. Endringen har tatt hensyn til merkets lange tradisjoner, samtidig som det gir et klarere image. Kvaliteten på vin og brennevin blir ofte forbundet med designet på produktet, og det nye designet skal fremheve Gordon's sofistikerte, åpne og spontane personlighet.
 
Størst i Norge
Gordon's ble første gang produsert i 1769, og dagens design har fulgt produktet siden 1969. Gin'en har en markedsandel på hele 40% som tilsier at det konsumeres en halv flaske Gordon's hvert minutt i Norge.
 
Oppskrift på suksess
Mye av suksessen ginen har fått her til lands, tilskrives deres store andel av einebær i sin oppskrift. Denne ingrediensen er den klart dyreste ved fremstillingen av gin, og Gordon's benytter mer einebær enn noen andre.
 
Når disse bærene i tillegg får modnes i 18 måneder i solfylte åsrygger i Toscana, samt får følge av kanel, koriander, angelikarøtter og sitruszest, blir det en herlig kombinasjon.
 
Prøv noen av disse herlige drinkene med gin.
 

Blue Lady

Fremgangsmåte

Shakes og siles over i cocktailglass. Garner med røde cokctailbær.

Sendt inn av Daniel Hind

Vurder oppskriften

Super Tommy drrinkoppskrift

Fremgangsmåte

Fyll et longdrinkglass med isbiter. Ha gin over isbitene. Fyll opp med 2 deler Schweppes Bitter Lemon og 1 del Schweppes Indian Tonic Water. Dra limebåten rundt kanten av glasset. Press resten av limebåtens saft i glasset.

Legg limebåten i drinken og pynt med en skive stjernefrukt.
 
Frisk drink med god tørrhet og bitter sødme!

Sendt inn av Gordon's

Vurder oppskriften

GG & GA

Fremgangsmåte

Fyll et highball (høyt) glass med is. Hell over 4 cl Gordons Gin. Fyll opp med Schweppes Gingerale. Før en lime/sitronbåt lett langs kanten av glasset. Legg båten i glasset og rør rundt med en rørepinne.

Sendt inn av

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her