Går som en kule

Etter at Hellstrøm ryddet opp har omsetningen ved Oldemors Karjol på Jevnaker gått i været.

Nå skal de ansette en ekstra kokk.
 
Før Bagatelle-sjef Eyvind Hellstrøm besøkte Oldemors Karjol for å rydde opp, slet innehaver Kaja Knoph Østlie med å få hjulene til å gå rundt. Stedet ble nærmest drevet på dugnad.
 
Hellstrøm kom inn og gjorde noen grep. Ga tips om menyen og ga innehaveren inspirasjon til å satse videre. Det viktigste som skjedde var imidlertid at restauranten ble lagt merke til. Folk begynte å besøke stedet i langt større antall enn før.
 
Pluss 1000 prosent
Desember måned var 1000 prosent høyere omsetningsmessig enn desember året før. Både november og desember var formidable måneder. Januar tyder heller ikke på noen finanskrise.
 
- Det har rett og slett gått over all forventning, sier Knoph Østlie til Hadeland.net.
 
Lokale råvarer
Noe av konseptet med Oldemors Karjol er at det skal være god, hjemmelaget mat laget med lokale råvarer. Restauranten har knyttet til seg mange lokale produsenter. Blant annet Hadeland Viltslakteri i Jevnaker.
 
Pølser og biff
- Råvarene er veldig viktig for oss. Og alt skal være laget fra bunnen av. Vi har også fulgt rådene fra Hellstrøm om å sette pølser og biff på menyen, selv om hamburgeren fortsatt mangler, sier Knoph Østlie.
 
På det beste før Hellstrøm ryddet opp, hadde Oldemors karjol rundt 20 gjester på en søndag. Nå er rekorden 257.
 
- Vi tenker på å utvide med catering. I så fall ligger det vel an til at vi må utvide litt. For å få mer plass på kjøkkenet. Men det ligger nok fortsatt litt fram i tid, sier restauranteieren.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen