Gastropub på Torp

Gastro Pub & Spiseri er Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept.
Redaksjonen
29 September 2009 - 14:15

Mandag 28. september kunne direktør Ronny Gjøse i UCC lufthavnservering sammen med lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld offisielt åpne UCC sin nye stolthet.

Gastro Pub & Spiseri er etablert like ved innsjekkingsområdet og har inngang fra både ut- og innsiden av terminalen. Gastro Pub & Spiseri vil også ha ny og flott uteservering med møbler og "lounge" skreddersydd for det engelske pub- konseptet.

Umoe Catering Café (UCC) Lufthavnservering vant i september 2008 kontrakten for all servering på Sandefjord lufthavn Torp i sterk konkurranse med flere aktører, og nå er endelig siste serveringskonsept på plass.

Daglig leder Marius Johansen som er utdannet sommelier og som har bred bransjeerfaring vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke, vil friste de reisende enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris.

Før innsjekk
Konseptet er et engelsk gastropub-konsept hvor innredning, design og detaljer er hentet i nært samarbeid med den engelske opplevelsesdesigneren Andy Thornthon. Det hele vil bli akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat som saftige burgere, ekte fish & chips, sprø salater og påsmurte "luksus"-baguetter med festfyll, og i glasset vil man finne et rikholdig utvalg ifra både fat og flaske.

Direktør Ronny Gjøse forteller at de reisende har savnet et godt mattilbud før de sjekker inn og går igjennom sikkerhetskontrollen og han mener at de her har kommet med et flott konsept som samtidig tar vare på den gode "brune" uformelle pubfølelsen samtidig som man skal få noe ordentlig godt å spise.

UCC lufthavnservering driver allerede sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland, seks serveringssteder på Stavanger lufthavn, Sola og tre steder på OSL Gardermoen, i tilegg til at de også overtar både kiosk og servering på Haugesund lufthavn, Karmøy i oktober i år.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Til denne kaken trenger du ikke ovn - den baker seg selv
Ukens kake

Til denne kaken trenger du ikke ovn - den baker seg selv

En ekstra luftig ostekake med deilig smak av appelsin vil skinne på kakebordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her