Gastropub på Torp

Gastro Pub & Spiseri er Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept.

Mandag 28. september kunne direktør Ronny Gjøse i UCC lufthavnservering sammen med lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld offisielt åpne UCC sin nye stolthet.

Gastro Pub & Spiseri er etablert like ved innsjekkingsområdet og har inngang fra både ut- og innsiden av terminalen. Gastro Pub & Spiseri vil også ha ny og flott uteservering med møbler og "lounge" skreddersydd for det engelske pub- konseptet.

Umoe Catering Café (UCC) Lufthavnservering vant i september 2008 kontrakten for all servering på Sandefjord lufthavn Torp i sterk konkurranse med flere aktører, og nå er endelig siste serveringskonsept på plass.

Daglig leder Marius Johansen som er utdannet sommelier og som har bred bransjeerfaring vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke, vil friste de reisende enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris.

Før innsjekk
Konseptet er et engelsk gastropub-konsept hvor innredning, design og detaljer er hentet i nært samarbeid med den engelske opplevelsesdesigneren Andy Thornthon. Det hele vil bli akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat som saftige burgere, ekte fish & chips, sprø salater og påsmurte "luksus"-baguetter med festfyll, og i glasset vil man finne et rikholdig utvalg ifra både fat og flaske.

Direktør Ronny Gjøse forteller at de reisende har savnet et godt mattilbud før de sjekker inn og går igjennom sikkerhetskontrollen og han mener at de her har kommet med et flott konsept som samtidig tar vare på den gode "brune" uformelle pubfølelsen samtidig som man skal få noe ordentlig godt å spise.

UCC lufthavnservering driver allerede sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland, seks serveringssteder på Stavanger lufthavn, Sola og tre steder på OSL Gardermoen, i tilegg til at de også overtar både kiosk og servering på Haugesund lufthavn, Karmøy i oktober i år.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen