Gastropub på Torp

Gastro Pub & Spiseri er Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept.
Redaksjonen
29 September 2009 - 14:15

Mandag 28. september kunne direktør Ronny Gjøse i UCC lufthavnservering sammen med lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld offisielt åpne UCC sin nye stolthet.

Gastro Pub & Spiseri er etablert like ved innsjekkingsområdet og har inngang fra både ut- og innsiden av terminalen. Gastro Pub & Spiseri vil også ha ny og flott uteservering med møbler og "lounge" skreddersydd for det engelske pub- konseptet.

Umoe Catering Café (UCC) Lufthavnservering vant i september 2008 kontrakten for all servering på Sandefjord lufthavn Torp i sterk konkurranse med flere aktører, og nå er endelig siste serveringskonsept på plass.

Daglig leder Marius Johansen som er utdannet sommelier og som har bred bransjeerfaring vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke, vil friste de reisende enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris.

Før innsjekk
Konseptet er et engelsk gastropub-konsept hvor innredning, design og detaljer er hentet i nært samarbeid med den engelske opplevelsesdesigneren Andy Thornthon. Det hele vil bli akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat som saftige burgere, ekte fish & chips, sprø salater og påsmurte "luksus"-baguetter med festfyll, og i glasset vil man finne et rikholdig utvalg ifra både fat og flaske.

Direktør Ronny Gjøse forteller at de reisende har savnet et godt mattilbud før de sjekker inn og går igjennom sikkerhetskontrollen og han mener at de her har kommet med et flott konsept som samtidig tar vare på den gode "brune" uformelle pubfølelsen samtidig som man skal få noe ordentlig godt å spise.

UCC lufthavnservering driver allerede sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland, seks serveringssteder på Stavanger lufthavn, Sola og tre steder på OSL Gardermoen, i tilegg til at de også overtar både kiosk og servering på Haugesund lufthavn, Karmøy i oktober i år.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her