- Det blir mye jobb, men gøy og utfordrende. Jeg hadde håpet å vinne, og visste at jeg hadde en sjanse, sier Skeie til Stavanger Aftenblad.

I følge dommeren ble det lagt vekt på teknikk, utseende og god mat.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
- Det blir mye jobb, men gøy og utfordrende. Jeg hadde håpet å vinne, og visste at jeg hadde en sjanse, sier Skeie til Stavanger Aftenblad.
I følge dommeren ble det lagt vekt på teknikk, utseende og god mat.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDenne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenOppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele sakenDet er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.
Les hele sakenDenne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenOppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele saken