Geir Skeie inn i Famosa Norge

Geir Skeie inn i Famosa Norge

Toppkokken blir medeier i selskapet som leverer porselen og tabletop-utstyr.

Bocuse d’Or-vinner Geir Skeie er blitt medeier og samarbeidspartner i Famosa Norge as. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Famosa Norge as spesialiserer seg på tabletop-produkter, kokkekniver fra Japan og profesjonelt arbeidstøy. Selskapet ble etablert i 2008, og leverer over hele landet fra hovedkontoret i Trondheim.

– I forkant av åpningen til min Restaurant Brygga 11 i Sandefjord kom vi sammen med Famosa fram til løsninger ingen andre på markedet kunne tilby. Det var også betryggende at porselen og annet tabletop-utstyr kom fra ledende internasjonale aktører med gode referanser. Nå gleder jeg meg til å bidra i Famosa, til glede for mine kolleger i det norske proffmarkedet, sier Geir Skeie.

LES OGSÅ: Skeie åpner restaurant

– Geir Skeie vil tilføre Famosa en kompetanse på fagområder vi er helt alene om å kunne tilbyr. Skeie er genuint opptatt av at produkter som benyttes til presentasjon har en kvalitet og et utrykk som harmonerer med maten og drikken, sier daglig leder Morten Laupstad.

Skeie eier nå 20 prosent av Famosa Norge. Øvrige eiere er Morten Laupstad (40 prosent) og Geir Karlsen (40 prosent).

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen