Glissent i polhyllene

Glissent i polhyllene

IT-trøbbel og lagerflytting hos Vectura rammer polutsalgene.
23 April 2012 - 21:27

I forbindelse med Arcus-Gruppens distribusjonsselskap Vecturas flytting av distribusjonsanlegg fra Hasle til Gjelleråsen i Oslo, har det oppstått IT-relaterte oppstartsproblemer for polleverandøren. Vectura som leverer halvparten av alle varene som kommer til Vinmonopolet.

Når Vectura får systemet sitt oppe og gå er uvisst.

LES OGSÅ: Arcus til Gjellerårsen

– Vi jobber døgnet rundt med å løse problemet, men jeg kan ikke gi en dato for når vi er tilbake for fullt, sier kommunikasjonssjef i Arcus-Gruppen Terje Thurmann-Moe til dt.no.

Til tross for omfattende forhåndstesting de siste seks månedene, oppsto det uventede IT-problemer da man trappet opp distribusjonsanlegget til full drift etter påske.

Problemene begrenser seg til leveransene fra det nye Gjelleråsen-anlegget. Driften fra Vecturas anlegg i Trondheim, som nå betjener områdene fra Hordaland til Finnmark, går som normalt.

Selskapet har iverksatt flere tiltak for å avhjelpe situasjonen. I samarbeid med leverandøren arbeider de nå med full styrke for å løse IT-problemene og oppnå forventet leveransekapasitet så raskt som mulig.

– Vi har nå fått på plass løsninger som har ført til at leveransene fra anlegget øker dag for dag. Vi forventer at forsyningene til Vinmonopolets butikker fortsatt vil øke de kommende dagene, men det vil ta noen tid før forsyningssituasjonen er som den skal hos alle våre kunder, sier Thurmann-Moe.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her