Godt til...

Redaksjonen
01 Februar 2010 - 12:23

Godt til kaker
 (84p)
+ (87p)
+ (88p)
Godt til kveite
+ (88p)
+ (87p)
+ (88p)
Godt til lam
÷ (90p)
÷ (90p)
 (85p)
Godt til grønnsaksretter
 (86p)
 (85p)
 (86p)
Godt til pasta
÷ (83p)
 (85p)
+ (87p)
Godt til sopp
+ (89p)
 (85p)
 (85p)
Godt til mais
 (84p)
 (85p)
+ (87p)
Godt til grill
÷ (83p)
+ (88p)
 (86p)
Godt til krabbe
 (86p)
 (85p)
+ (87p)
Godt til sommermat
 (84p)
 (85p)
+ (87p)
Godt til St. Hans
 (84p)
+ (89p)
÷ (83p)
Godt til nypoteter
 (84p)
 (85p)
 (86p)
Godt til salater
 (86p)
 (84p)
÷ (83p)
Godt til piknik
 (85p)
 (85p)
 (85p)
Godt til reker
+ (87p)
 (86p)
 (84p)
Godt til laks og ørret
 (85p)
+ (87p)
+ (89p)
Godt til grill
 (86p)
 (85p)
+ (88p)
Godt til grønnsaker
 (86p)
 (86p)
÷ (82p)
Godt til koldtbord
 (84p)
 (85p)
 (84p)
Godt til påskemat
+ (87p)
+ (88p)
 (85p)
Godt til svin
+ (88p)
 (84p)
+ (87p)
Godt til sei
 (86p)
+ (87p)
 (84p)
Godt til pizza
 (86p)
÷ (83p)
 (86p)
Godt til sushi
 (85p)
 (85p)
 (84p)
Godt til meksikansk
÷ (83p)
 (85p)
+ (88p)
Godt til fastelavn
+ (89p)
+ (89p)
+ (87p)
Godt til pølser
 (85p)
 (85p)
 (86p)
Godt til gryter
+ (87p)
 (86p)
+ (88p)
Godt til skrei
 (85p)
 (86p)
 (85p)
Godt til pasta
 (85p)
÷ (83p)
 (85p)
Godt til skalldyr
+ (87p)
 (84p)
+ (87p)
Godt til kylling
 (85p)
 (85p)
+ (87p)
Godt til supper
 (86p)
+ (88p)
 (84p)
Godt til lettere mat
 (85p)
 (85p)
 (86p)
Godt til kalkun
+ (87p)
÷ (91p)
+ (87p)
Godt til ribbe
+ (87p)
÷ (90p)
+ (87p)
Godt til pinnekjøtt
 (85p)
+ (87p)
+ (87p)
Godt til sild
(84p)
+ (87p)
(84p)
Godt til småkaker
+ (87p)
÷ (91p)
÷ (93p)
Godt tilhøstgryter
+ (88p)
(85p)
(86p)
Godt til oksekjøtt
÷ (90p)
+ (87p)
+ (87p)
Godt til lutefisk
+ (88p)
÷ (82p)
+ (88p)
Godt til rakefisk
+ (88p)
+ (87p)
+ (87p)
Godt til halloween
÷ (83p)
÷ (83p)
(85p)
Godt til laks
÷ (80p)
(86p)
(85p)
Godt til vilt
(84p)
+ (87p)
÷ (93p)
Godt til høstgryter
+ (88p)
(86p)
÷ (90p)
Godt til kveite
+ (87p)
(84p)
(84p)
Godt til lam
(86p)
+ (88p)
+ (88p)
Godt til grønnsaker
+ (87p)
(85p)
(84p)
Godt til pasta
(84p)
(85p)
÷ (83p)
Godt til sopp
+ (88p)
÷ (83p)
+ (87p)
Godt til mais
(85p)
(86p)
+ (88p)
Godt til grill
(85p)
÷ (92p)
(85p)
Godt til krabbe
+ (88p)
(86p)
(84p)
Godt til sommermat
(86p)
(84p)
(85p)
Godt til Sankthans
(86p)
(85p)
(84p)
Godt til nypoteter
(86p)
+ (89p)
(85p)
Godt til sommersalater
(86p)
(86p)
(86p)
Godt til svin
(85p)
(86p)
÷ (90p)
Godt til reker
(84p)
(84p)
(85p)
Godt til grill
(86p)
(86p)
÷ (92p)
Godt til maifesten
(86p)
(85p)
(84p)
Godt til laks
(86p)
(85p)
(85p)
Godt til vårgrønnsaker og wok
+ (88p)
(85p)
(86p)
Godt til koldtbord
÷ (82p)
+ (87p)
+ (89p)
Godt til sei
(86p)
+ (87p)
(84p)
Godt til pizza
+ (87p)
(85p)
(84p)
Godt til påskekosen
(84p)
÷ (83p)
+ (89p)

Godt til sushi
(85p)
(84p)
+ (87p)

Godt til meksikansk
+ (87p)
(85p)
(84p)

Godt til skrei
(85p)
(86p)
+ (87p)

Godt i vinterferien
(85p)
(86p)
÷ (90p)

Godt til OL-kosen
(86p)
(85p)
(95p)

Godt til det søte
+ (88p)
÷ (91p)
÷ (91p)

Godt til pasta
(84p)
÷ (83p)
(84p)

Godt til skalldyr
+ (89p)
(85p)
(85p)

Godt til kylling
+ (88p)
(84p)
(86p)

Godt til suppe
+ (88p)
(84p)
÷ (90p)

2009:
 
Godt til julefesten
(86p)
(85p)
+ (89p)
Godt til pinnekjøtt
+ (87p)
+ (87p)
+ (87p)

Godt til sild
+ (87p)
+ (88p)
+ (89p)

Godt til småkaker
+ (87p)
÷ (91p)
÷ (90p)

Godt til høstgryter
+ (89p)
+ (88p)
(86p)

Godt til lutefisk
÷ (84p)
(86p)
+ (87p)

Godt til reinsdyr
÷ (92p)
+ (88p)
÷ (91p)

Godt til rakefisk
+ (87p)
+ (87p)
(86p)

Godt til halloween
+ (89p)
+ (87p)
(86p)

Godt til laks
(86p)
(86p)
(85p)

Godt til vilt
+ (87p)
+ (88p)
+ (89p)

Godt til kveite
+ (89p)
+ (87p)
(86p)

Godt til høstferien
+ (89p)
+ (87p)
(86p)

Godt til lam
+ (88p)
(85p)
+ (89p)

Godt til vegetarretter
(86p)
+ (87p)
(85p)

Godt til pizza
÷ (83p)
(86p)
+ (88p)

Godt til sopp
+ (88p)
(85p)
(86p)

Godt til grønnsaker
(86p)
+ (87p)
(84p)

Godt til grill
+ (87p)
+ (87p)
+ (88p)

Godt til skalldyr
+ (88p)
(84p)
(85p)

Godt til sommermat
(85p)
(86p)
(85p)

Godt til midtsommerfesten
(84p)
(85p)
(84p)

Godt til nypoteter
(86p)
(85p)
(86p)

Godt til salat
÷ (83p)
(85p)
+ (87p)

Godt til svinekjøtt
(85p)
(84p)
(86p)

Godt til reker
(86p)
÷ (83p)
+ (87p)

Godt til grill
(86p)
(85p)
+ (88p)

Godt til maifestene
+ (87p)
+ (88p)
(85p)

Godt til vårgrønnsaker
(85p)
+ (87p)
(86p)
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her