Gourmetmat på nettet

Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikates
Redaksjonen
03 September 1999 - 13:16

Etter en meget kort testperiode der kun Apéritifs abonnenter av nyhetsbrevet har hatt adgang til butikken åpnes nå dørene for alle. Butikken er et samarbeid mellom Bokfinken AS, Handberg Engros AS og Apéritif Nett AS. Det vil si at førstnevnte leverer bøker om mat og drikke fra landets trolig største utvalg, mens Handberg bistår med kokekar av ypperste kvalitet, faktisk den mange av kokkene på landslaget benytter dessuten gourmetartikler det ikke er let å få tak i her i landet.
 

 
- Så langt er vi meget godt fornøyd, sier Jørgen Rustad hos Handberg. Vi hadde kanskje ikke ventet at folk i Oslo også handlet så mye på nettet som de vitterlig gjør, sier han.
 
Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Handberg har besøkt en rekke små familiebedrifter
som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetprodukter basert på til dels økologiske råvarer.
Internettsortimentet er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.
 
Bøker og vinrekvisita

Bokfinken har Norges største utvalg i mat- og vinbøker og fører også de beste vinglass som finnes på det internasjonale markedet:: Oenologue, Riedel Sommelier og Vinum, Les
Impitoyables og Älghult Vintesterglass.
Her finner du vinrekvisita, karafler, vinopptrekkere fra blant andre. Screwpull, L’esprit et Le Vin. Riedel, Vacuvin og Rta Vinreoler og annet utstyr. Dessuten olivenoljer og
eddiker fra de beste vinprodusenter i Europa.
 
Oppkrav
Foreløpig sendes varene i postoppkrav. Digitalnett som har utviklet handelsløsningen WebTrade sier at andre betalingsløsninger snart vil være på plass.
 
Her finner du Apéritifs Butikk
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så lett lager du en gresk vri på omeletten
Dagens rett
Gresk omelett med artisjokk, paprika og fetaost

Så lett lager du en gresk vri på omeletten

Omelett er noe av det raskeste du kan lage. Denne knallgode oppskriften med fetaost er inspirert av Hellas som vekker gode minner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her