Gourmetmat på nettet

Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikatesser til spesialpris.

Etter en meget kort testperiode der kun Apéritifs abonnenter av nyhetsbrevet har hatt adgang til butikken åpnes nå dørene for alle. Butikken er et samarbeid mellom Bokfinken AS, Handberg Engros AS og Apéritif Nett AS. Det vil si at førstnevnte leverer bøker om mat og drikke fra landets trolig største utvalg, mens Handberg bistår med kokekar av ypperste kvalitet, faktisk den mange av kokkene på landslaget benytter dessuten gourmetartikler det ikke er let å få tak i her i landet.
 

 
- Så langt er vi meget godt fornøyd, sier Jørgen Rustad hos Handberg. Vi hadde kanskje ikke ventet at folk i Oslo også handlet så mye på nettet som de vitterlig gjør, sier han.
 
Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Handberg har besøkt en rekke små familiebedrifter
som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetprodukter basert på til dels økologiske råvarer.
Internettsortimentet er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.
 
Bøker og vinrekvisita

Bokfinken har Norges største utvalg i mat- og vinbøker og fører også de beste vinglass som finnes på det internasjonale markedet:: Oenologue, Riedel Sommelier og Vinum, Les
Impitoyables og Älghult Vintesterglass.
Her finner du vinrekvisita, karafler, vinopptrekkere fra blant andre. Screwpull, L’esprit et Le Vin. Riedel, Vacuvin og Rta Vinreoler og annet utstyr. Dessuten olivenoljer og
eddiker fra de beste vinprodusenter i Europa.
 
Oppkrav
Foreløpig sendes varene i postoppkrav. Digitalnett som har utviklet handelsløsningen WebTrade sier at andre betalingsløsninger snart vil være på plass.
 
Her finner du Apéritifs Butikk
 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen