Grillet seg til ny pallplass

Grillet seg til ny pallplass

Det norske «grillandslaget», med Craig Whitson i spissen, tok tredjeplassen under helgens grill-VM i USA.

The Norwegian National Barbecue Team fikk i natt en tredjeplass i World Championship i Memphis, forteller laget på facebook-siden sin.

Det årlige grill-VM, også kalt The World Championship Barbecue Cooking Contest, arrangeres i mai i Memphis, Tennessee. Det norske laget har deltatt i VM hvert år siden 2007, og har flere gode resultater å vise til. I 2011 tok Norge gull i konkurransen.

LES OGSÅ: Craig & Co ble verdensmestere

Det norske laget brukte lam som råvare i konkurransen. Det ble konkurrert i 10 klasser, og totalt stilte 259 lag til start, Laget ble etablert i 2006 under navnet «100° Celsius», inspirert av den ideelle temperaturen for grilling. De endret navnet i 2012 for å understreke at de er de eneste representantene for Amerikansk grilling fra Norge.

Laget består av Craig Whitson, Bjørn Tore Teigen, Espen Lynghaug, Endre Gabrielsen, Nico Lundsgård, David Klose, Anne Kathrine Morgenstjerne Teigen, Helle Mellemstrand, Shannon Ford, Johnny Krosby, Steffen Engelhard, Øyvind Skjerstad Ramsøy og Linda Vorvik Aronsen. Noen er kokker, andre slaktere, mens andre jobber med å utvikle grillprodukter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen