H4H med sterk HoReCa-satsing

Bemanningsselskapet H4H - Håndverkerformidling AS - går nå inn i HoReCa-bransjen med full tyngde, med avdelinger i Trondheim og Stavanger i tillegg til hovedkontoret i Oslo.
Redaksjonen
06 Oktober 2004 - 01:00

Selskapet har ansatt 6 dyktige fagfolk med lang erfaring til oppbygging av en slagkraftig HoReCa-avdeling. Alle de nyansatte har også tidligere erfaring fra bemanningssektoren, med til sammen 27 år.
- Med bransjens beste kompetanse på plass, er det vårt mål å være Norges ledende leverandør av velkvalifiserte fagfolk også til HoReCa og næringsmiddelindustrien innen utgangen av 2005, sier adm. direktør Kenneth Holter.

Dette er de nyansatte som tiltrådte tidligere i høst:
Jon Jørgensen (47), salgsdirektør, Oslo. Kokk/stuert med hotellfagskole og tilleggsutdanning i personaladministrasjon og ledelse. Jørgensen har lang og variert arbeidserfaring. Han har bl.a. vært kantinebestyrer i SAS ServicePartner, ledet forskjellige restauranter og har flere perioder som kjøkkensjef. Han har også arbeidet som salgskonsulent i Toro Storkjøkken, og drev en periode som frittstående konsulent. Han har mer enn 10 års erfaring fra bemanningsbransjen fra tidligere.

Åstein Bakke (54), personalkonsulent, Oslo. Utdanning til sjøs, med læretid fra NAL. Bakke har arbeidet i hotellbransjen i 14 år, som kokk, kjøkkensjef og resepsjonssjef. Etter tilleggsutdanning var han en periode også hotellsjef. Etter 10 år som næringsdrivende i annen bransje, var Bakke daglig leder av cateringselskapet Solglimt Partner Service en periode. Han har også 9 års ansettelse i et bemanningsbyrå, senest som avdelingsleder.

Gudmund Furuseth (54), personalkonsulent, Oslo. Fagutdannet kokk- og forpleiningssjef. Furuseth har arbeidet med salg på flere nivåer, har vært ferskvaresjef i dagligvarehandelen og prosjektleder i TV2 Interaktiv med ansvar for stillingsmarkedet på tekst-TV og internett. Furuseth har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Jan Letnes (38), avdelingsleder, Trondheim. Fagbrev som kokk. Letnes har drevet restauranter både i Sverige og Norge, og har bl.a. vært kokk på hotell i Trelleborg. Han har dessuten 6 år i vaskeribransjen mot HoReCa-markedet, med utleie, vask og renhold av arbeidsantrekk som ansvarsområde. Letnes har også erfaring med bemanningsarbeid.

Veronica Yttereng (29), personalkonsulent, Trondheim. Utdanningsbakgrunn innen helse/miljø, markedsøkonomi med reiseliv og internasjonal markedsføring. 10 års praksis fra hotell i forskjellige funksjoner, senest som husøkonom, kurs- og konferanseansvarlig og samarbeidskoordinator. Hun har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Bernt Posch (38), avdelingsleder, Stavanger. Utdannet kokk, med arbeidserfaring fra flere hotell og restauranter. Posch har vært ansatt i forskjellige funksjoner - som kokk, soussjef, daglig leder og kjøkkensjef. Han har også en periode arbeidet som frittstående konsulent, og driver nå med event management i tillegg til ansettelsen i H4H. Posch har også mangeårig erfaring fra bemanningsbyrå.

Kilde: Infocompagniet AS

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her