H4H med sterk HoReCa-satsing

Bemanningsselskapet H4H - Håndverkerformidling AS - går nå inn i HoReCa-bransjen med full tyngde, med avdelinger i Trondheim og Stavanger i tillegg til hovedkontoret i Oslo.
Redaksjonen
06 Oktober 2004 - 02:00

Selskapet har ansatt 6 dyktige fagfolk med lang erfaring til oppbygging av en slagkraftig HoReCa-avdeling. Alle de nyansatte har også tidligere erfaring fra bemanningssektoren, med til sammen 27 år.
- Med bransjens beste kompetanse på plass, er det vårt mål å være Norges ledende leverandør av velkvalifiserte fagfolk også til HoReCa og næringsmiddelindustrien innen utgangen av 2005, sier adm. direktør Kenneth Holter.

Dette er de nyansatte som tiltrådte tidligere i høst:
Jon Jørgensen (47), salgsdirektør, Oslo. Kokk/stuert med hotellfagskole og tilleggsutdanning i personaladministrasjon og ledelse. Jørgensen har lang og variert arbeidserfaring. Han har bl.a. vært kantinebestyrer i SAS ServicePartner, ledet forskjellige restauranter og har flere perioder som kjøkkensjef. Han har også arbeidet som salgskonsulent i Toro Storkjøkken, og drev en periode som frittstående konsulent. Han har mer enn 10 års erfaring fra bemanningsbransjen fra tidligere.

Åstein Bakke (54), personalkonsulent, Oslo. Utdanning til sjøs, med læretid fra NAL. Bakke har arbeidet i hotellbransjen i 14 år, som kokk, kjøkkensjef og resepsjonssjef. Etter tilleggsutdanning var han en periode også hotellsjef. Etter 10 år som næringsdrivende i annen bransje, var Bakke daglig leder av cateringselskapet Solglimt Partner Service en periode. Han har også 9 års ansettelse i et bemanningsbyrå, senest som avdelingsleder.

Gudmund Furuseth (54), personalkonsulent, Oslo. Fagutdannet kokk- og forpleiningssjef. Furuseth har arbeidet med salg på flere nivåer, har vært ferskvaresjef i dagligvarehandelen og prosjektleder i TV2 Interaktiv med ansvar for stillingsmarkedet på tekst-TV og internett. Furuseth har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Jan Letnes (38), avdelingsleder, Trondheim. Fagbrev som kokk. Letnes har drevet restauranter både i Sverige og Norge, og har bl.a. vært kokk på hotell i Trelleborg. Han har dessuten 6 år i vaskeribransjen mot HoReCa-markedet, med utleie, vask og renhold av arbeidsantrekk som ansvarsområde. Letnes har også erfaring med bemanningsarbeid.

Veronica Yttereng (29), personalkonsulent, Trondheim. Utdanningsbakgrunn innen helse/miljø, markedsøkonomi med reiseliv og internasjonal markedsføring. 10 års praksis fra hotell i forskjellige funksjoner, senest som husøkonom, kurs- og konferanseansvarlig og samarbeidskoordinator. Hun har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Bernt Posch (38), avdelingsleder, Stavanger. Utdannet kokk, med arbeidserfaring fra flere hotell og restauranter. Posch har vært ansatt i forskjellige funksjoner - som kokk, soussjef, daglig leder og kjøkkensjef. Han har også en periode arbeidet som frittstående konsulent, og driver nå med event management i tillegg til ansettelsen i H4H. Posch har også mangeårig erfaring fra bemanningsbyrå.

Kilde: Infocompagniet AS

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her