H4H med sterk HoReCa-satsing

Bemanningsselskapet H4H - Håndverkerformidling AS - går nå inn i HoReCa-bransjen med full tyngde, med avdelinger i Trondheim og Stavanger i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

Selskapet har ansatt 6 dyktige fagfolk med lang erfaring til oppbygging av en slagkraftig HoReCa-avdeling. Alle de nyansatte har også tidligere erfaring fra bemanningssektoren, med til sammen 27 år.
- Med bransjens beste kompetanse på plass, er det vårt mål å være Norges ledende leverandør av velkvalifiserte fagfolk også til HoReCa og næringsmiddelindustrien innen utgangen av 2005, sier adm. direktør Kenneth Holter.

Dette er de nyansatte som tiltrådte tidligere i høst:
Jon Jørgensen (47), salgsdirektør, Oslo. Kokk/stuert med hotellfagskole og tilleggsutdanning i personaladministrasjon og ledelse. Jørgensen har lang og variert arbeidserfaring. Han har bl.a. vært kantinebestyrer i SAS ServicePartner, ledet forskjellige restauranter og har flere perioder som kjøkkensjef. Han har også arbeidet som salgskonsulent i Toro Storkjøkken, og drev en periode som frittstående konsulent. Han har mer enn 10 års erfaring fra bemanningsbransjen fra tidligere.

Åstein Bakke (54), personalkonsulent, Oslo. Utdanning til sjøs, med læretid fra NAL. Bakke har arbeidet i hotellbransjen i 14 år, som kokk, kjøkkensjef og resepsjonssjef. Etter tilleggsutdanning var han en periode også hotellsjef. Etter 10 år som næringsdrivende i annen bransje, var Bakke daglig leder av cateringselskapet Solglimt Partner Service en periode. Han har også 9 års ansettelse i et bemanningsbyrå, senest som avdelingsleder.

Gudmund Furuseth (54), personalkonsulent, Oslo. Fagutdannet kokk- og forpleiningssjef. Furuseth har arbeidet med salg på flere nivåer, har vært ferskvaresjef i dagligvarehandelen og prosjektleder i TV2 Interaktiv med ansvar for stillingsmarkedet på tekst-TV og internett. Furuseth har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Jan Letnes (38), avdelingsleder, Trondheim. Fagbrev som kokk. Letnes har drevet restauranter både i Sverige og Norge, og har bl.a. vært kokk på hotell i Trelleborg. Han har dessuten 6 år i vaskeribransjen mot HoReCa-markedet, med utleie, vask og renhold av arbeidsantrekk som ansvarsområde. Letnes har også erfaring med bemanningsarbeid.

Veronica Yttereng (29), personalkonsulent, Trondheim. Utdanningsbakgrunn innen helse/miljø, markedsøkonomi med reiseliv og internasjonal markedsføring. 10 års praksis fra hotell i forskjellige funksjoner, senest som husøkonom, kurs- og konferanseansvarlig og samarbeidskoordinator. Hun har også erfaring fra bemanningsbyrå.

Bernt Posch (38), avdelingsleder, Stavanger. Utdannet kokk, med arbeidserfaring fra flere hotell og restauranter. Posch har vært ansatt i forskjellige funksjoner - som kokk, soussjef, daglig leder og kjøkkensjef. Han har også en periode arbeidet som frittstående konsulent, og driver nå med event management i tillegg til ansettelsen i H4H. Posch har også mangeårig erfaring fra bemanningsbyrå.

Kilde: Infocompagniet AS

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen