Happy hour på nye ØL Apéritif

I begynnelsen av juni lanseres Norges nye blad om øl; ØL Apéritif. Allerede nå kan du sikre deg fire nummer av det flotte magasinet for bare kr 149. I det første nummeret finner du blant annet flotte grill- og sommermatoppskrifter servert av noen av Norge
Redaksjonen
25 Mai 2003 - 21:32

For bare kroner 149 kan du nå sikre deg hele fire nummer av ØL Apéritif fritt sendt hjem til deg. Det er forlaget Apéritif, som blant annet serverer deg nettstedet du nå besøker, som også utgir ØL Apéritif ved siden av bransjebladene Apéritif og BAR Apéritif.

ØL Apéritif kan alle forbrukere abonnere på fordi bladet ikke har annonser for alkoholholdige produkter som de to andre nevnte bladene har. Det de imidlertid har til felles er meget flott design, proff journalistikk og herlige fotos.

Smakebiter fra det første nummeret:
Mathias Vleeshouwers, kokk på Kampen Bistro i Oslo og tidligere på stjernerestauranten ORO, gir deg grilloppskrifter og forteller deg hva slags øl du skal drikke til.

Hvorfor drikker vi øl av mugger med hank på uansett hva slags øl vi drikker, mens vinfolket har mange glasstyper? Vi har dem vi også og vi forteller deg hvilke glass du skal bruke til forskjellig øl.

Renhetsloven - hva er det? Loven om det gode øl kaller vi den og forteller deg en meget underholdende historie om hvordan den ble skapt og hvorfor vi fremdeles brygger øl etter den her i landet.

Mesterkokkene Tore Namstad og Kjell Arne Johnsæter er gutta bak Madserud gård og gir deg oppskrifter på sommermat du lett fikser selv og som naturlig nok øl er best drikkefølge til.

Vi har også besøkt puben The Dove i London, en pub som skryter av å ha verdenes korteste bardisk, men med skikkelig øl på kartet og et miljø skapt gjennom 300 år. Også Churchill i Oslo har hatt besøk av ØL Apéritif.

Overraskelser og masse ølstoff venter på deg.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken

Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne
+
Godbiter i pollisten

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne

Vi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken

Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå som kalkunfilet er i alle butikker, kan du lage et riktig så velsmakende måltid med gremolata
Dagens rett

Nå som kalkunfilet er i alle butikker, kan du lage et riktig så velsmakende måltid med gremolata

Nå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her