Happy hour på nye ØL Apéritif

I begynnelsen av juni lanseres Norges nye blad om øl; ØL Apéritif. Allerede nå kan du sikre deg fire nummer av det flotte magasinet for bare kr 149. I det første nummeret finner du blant annet flotte grill- og sommermatoppskrifter servert av noen av Norges beste kokker, spennende reportasjer fra puber i London og Oslo og massevis av ølstoff selvfølgelig. Alle kan abonnere.

For bare kroner 149 kan du nå sikre deg hele fire nummer av ØL Apéritif fritt sendt hjem til deg. Det er forlaget Apéritif, som blant annet serverer deg nettstedet du nå besøker, som også utgir ØL Apéritif ved siden av bransjebladene Apéritif og BAR Apéritif.

ØL Apéritif kan alle forbrukere abonnere på fordi bladet ikke har annonser for alkoholholdige produkter som de to andre nevnte bladene har. Det de imidlertid har til felles er meget flott design, proff journalistikk og herlige fotos.

Smakebiter fra det første nummeret:
Mathias Vleeshouwers, kokk på Kampen Bistro i Oslo og tidligere på stjernerestauranten ORO, gir deg grilloppskrifter og forteller deg hva slags øl du skal drikke til.

Hvorfor drikker vi øl av mugger med hank på uansett hva slags øl vi drikker, mens vinfolket har mange glasstyper? Vi har dem vi også og vi forteller deg hvilke glass du skal bruke til forskjellig øl.

Renhetsloven - hva er det? Loven om det gode øl kaller vi den og forteller deg en meget underholdende historie om hvordan den ble skapt og hvorfor vi fremdeles brygger øl etter den her i landet.

Mesterkokkene Tore Namstad og Kjell Arne Johnsæter er gutta bak Madserud gård og gir deg oppskrifter på sommermat du lett fikser selv og som naturlig nok øl er best drikkefølge til.

Vi har også besøkt puben The Dove i London, en pub som skryter av å ha verdenes korteste bardisk, men med skikkelig øl på kartet og et miljø skapt gjennom 300 år. Også Churchill i Oslo har hatt besøk av ØL Apéritif.

Overraskelser og masse ølstoff venter på deg.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen