Happy hour på nye ØL Apéritif

I begynnelsen av juni lanseres Norges nye blad om øl; ØL Apéritif. Allerede nå kan du sikre deg fire nummer av det flotte magasinet for bare kr 149. I det første nummeret finner du blant annet flotte grill- og sommermatoppskrifter servert av noen av Norge
Redaksjonen
25 Mai 2003 - 21:32

For bare kroner 149 kan du nå sikre deg hele fire nummer av ØL Apéritif fritt sendt hjem til deg. Det er forlaget Apéritif, som blant annet serverer deg nettstedet du nå besøker, som også utgir ØL Apéritif ved siden av bransjebladene Apéritif og BAR Apéritif.

ØL Apéritif kan alle forbrukere abonnere på fordi bladet ikke har annonser for alkoholholdige produkter som de to andre nevnte bladene har. Det de imidlertid har til felles er meget flott design, proff journalistikk og herlige fotos.

Smakebiter fra det første nummeret:
Mathias Vleeshouwers, kokk på Kampen Bistro i Oslo og tidligere på stjernerestauranten ORO, gir deg grilloppskrifter og forteller deg hva slags øl du skal drikke til.

Hvorfor drikker vi øl av mugger med hank på uansett hva slags øl vi drikker, mens vinfolket har mange glasstyper? Vi har dem vi også og vi forteller deg hvilke glass du skal bruke til forskjellig øl.

Renhetsloven - hva er det? Loven om det gode øl kaller vi den og forteller deg en meget underholdende historie om hvordan den ble skapt og hvorfor vi fremdeles brygger øl etter den her i landet.

Mesterkokkene Tore Namstad og Kjell Arne Johnsæter er gutta bak Madserud gård og gir deg oppskrifter på sommermat du lett fikser selv og som naturlig nok øl er best drikkefølge til.

Vi har også besøkt puben The Dove i London, en pub som skryter av å ha verdenes korteste bardisk, men med skikkelig øl på kartet og et miljø skapt gjennom 300 år. Også Churchill i Oslo har hatt besøk av ØL Apéritif.

Overraskelser og masse ølstoff venter på deg.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her