Happy hour på nye ØL Apéritif

I begynnelsen av juni lanseres Norges nye blad om øl; ØL Apéritif. Allerede nå kan du sikre deg fire nummer av det flotte magasinet for bare kr 149. I det første nummeret finner du blant annet flotte grill- og sommermatoppskrifter servert av noen av Norge
Redaksjonen
25 Mai 2003 - 21:32

For bare kroner 149 kan du nå sikre deg hele fire nummer av ØL Apéritif fritt sendt hjem til deg. Det er forlaget Apéritif, som blant annet serverer deg nettstedet du nå besøker, som også utgir ØL Apéritif ved siden av bransjebladene Apéritif og BAR Apéritif.

ØL Apéritif kan alle forbrukere abonnere på fordi bladet ikke har annonser for alkoholholdige produkter som de to andre nevnte bladene har. Det de imidlertid har til felles er meget flott design, proff journalistikk og herlige fotos.

Smakebiter fra det første nummeret:
Mathias Vleeshouwers, kokk på Kampen Bistro i Oslo og tidligere på stjernerestauranten ORO, gir deg grilloppskrifter og forteller deg hva slags øl du skal drikke til.

Hvorfor drikker vi øl av mugger med hank på uansett hva slags øl vi drikker, mens vinfolket har mange glasstyper? Vi har dem vi også og vi forteller deg hvilke glass du skal bruke til forskjellig øl.

Renhetsloven - hva er det? Loven om det gode øl kaller vi den og forteller deg en meget underholdende historie om hvordan den ble skapt og hvorfor vi fremdeles brygger øl etter den her i landet.

Mesterkokkene Tore Namstad og Kjell Arne Johnsæter er gutta bak Madserud gård og gir deg oppskrifter på sommermat du lett fikser selv og som naturlig nok øl er best drikkefølge til.

Vi har også besøkt puben The Dove i London, en pub som skryter av å ha verdenes korteste bardisk, men med skikkelig øl på kartet og et miljø skapt gjennom 300 år. Også Churchill i Oslo har hatt besøk av ØL Apéritif.

Overraskelser og masse ølstoff venter på deg.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her