Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 20. januar

Har du dyr smak? Finn din favoritt
Foto: (Istock - Ibne Sina)

Har du dyr smak? Finn din favoritt

Dette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
02 Januar 2024 - 10:45

Lørdag 20. januar gir vi deg muligheten til å smake på seks viner. Det som gjør dette arrangementet unikt, er at du ikke bare får smake på de deilige vinene, men du kan også teste dine smaksløker ved å gjette hvilken av vinene som er den dyreste. Samtidig får du muligheten til å finne ut hvilken type vin som virkelig treffer din personlige smak.

Thea Engvik, vår vinguru for dagen, vil veilede deg gjennom vinene som serveres. Thea har en imponerende kulinarisk bakgrunn som sommelier og har tidligere arbeidet som kokk på anerkjente restauranter som Noma og Maaemo. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin ekspertise på en enkel og morsom måte. Thea vil garantert øke din kunnskap om vin og hennes gode utstråling fyller et hvert rom med latter og glede.

Flinke Thea Engvik guider deg gjennom ettermiddagen Foto: Joakim Haga

Dette blir et uformelt og sosialt kurs, så du kan delta alene for å møte nye mennesker, eller ta med venner for en ettermiddag med moro og vin. Kurset finner sted på PinPin, kjent som stedet for sosiale opplevelser. Her kan du også glede deg over en 20 prosent rabatt på mat, som du kan benytte deg av før eller etter vinsmakingen. PinPin har et bredt spekter av aktiviteter, inkludert golf, dart, shuffleboard og karaoke, slik at du kan fortsette moroa etter vinsmakingen eller starte før, alt etter din preferanse.

PINPIN har et bredt utvalg av forskjellige spill du kan prøve før eller etter smakingen Foto: PinPin

Dette er en flott mulighet til å starte året med noe underholdende, lærerikt og smakfullt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en dag med vin, venner og glede på PinPin!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Skolestarten feires med kylling-kebab
Dagens rett

Skolestarten feires med kylling-kebab

Om du bare rekker å marinere kyllingen 15 minutter før grilling/steking, gjør det stor nytte for smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kypros er et skatteparadis for druer
+

Kypros er et skatteparadis for druer

Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker, satsning på egenartede lokale druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Legg en saftig entrecote på grillen
Dagens rett
Entrecôte med aubergine og squashform

Legg en saftig entrecote på grillen

Vi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette klarer du ikke å stå imot
Dagens rett

Dette klarer du ikke å stå imot

Kamskjell og reker på stekt piggvar med friskkuttede grønnsaker og sjysaus er bare så fristende - og ikke minst veldig enkelt å lykkes med. Det er bare å løpe til fiskedisken med en gang

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Skolestarten feires med kylling-kebab
Dagens rett

Skolestarten feires med kylling-kebab

Om du bare rekker å marinere kyllingen 15 minutter før grilling/steking, gjør det stor nytte for smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kypros er et skatteparadis for druer
+

Kypros er et skatteparadis for druer

Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker, satsning på egenartede lokale druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mariner kylling i chili så lenge du har tid - eller mens du lager det gode tilbehøret
Dagens rett

Mariner kylling i chili så lenge du har tid - eller mens du lager det gode tilbehøret

Kylling smaker relativt lite i seg selv, så en marinade er ofte en smaksbærende faktor. Men ikke nok, for tilbehøret må også ha mye smak - som her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Legg en saftig entrecote på grillen
Dagens rett
Entrecôte med aubergine og squashform

Legg en saftig entrecote på grillen

Vi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her