Har du dyr smak? Finn din favoritt
Foto: (Istock - ViewApart)
Vinsmaking i Oslo 20. januar

Har du dyr smak? Finn din favoritt

Dette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
06 November 2023 - 10:51

Lørdag 20. januar gir vi deg muligheten til å smake på seks viner. Det som gjør dette arrangementet unikt, er at du ikke bare får smake på de deilige vinene, men du kan også teste dine smaksløker ved å gjette hvilken av vinene som er den dyreste. Samtidig får du muligheten til å finne ut hvilken type vin som virkelig treffer din personlige smak.

Thea Engvik, vår vinguru for dagen, vil veilede deg gjennom vinene som serveres. Thea har en imponerende kulinarisk bakgrunn som sommelier og har tidligere arbeidet som kokk på anerkjente restauranter som Noma og Maaemo. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin ekspertise på en enkel og morsom måte. Thea vil garantert øke din kunnskap om vin og hennes gode utstråling fyller et hvert rom med latter og glede.

Flinke Thea Engvik guider deg gjennom ettermiddagen Foto: Joakim Haga

Dette blir et uformelt og sosialt kurs, så du kan delta alene for å møte nye mennesker, eller ta med venner for en ettermiddag med moro og vin. Kurset finner sted på PinPin, kjent som stedet for sosiale opplevelser. Her kan du også glede deg over en 20 prosent rabatt på mat, som du kan benytte deg av før eller etter vinsmakingen. PinPin har et bredt spekter av aktiviteter, inkludert golf, dart, shuffleboard og karaoke, slik at du kan fortsette moroa etter vinsmakingen eller starte før, alt etter din preferanse.

PINPIN har et bredt utvalg av forskjellige spill du kan prøve før eller etter smakingen Foto: PinPin

Dette er en flott mulighet til å starte året med noe underholdende, lærerikt og smakfullt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en dag med vin, venner og glede på PinPin!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned
Ukens drink

Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned

Det er ikke hvilken som helst juleakevitt som er brukt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere av Smalhans' alternative julemeny

Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Disse meksikanske friterte tortilla-rullene fylt med kylling er avhengighetsskapende
Dagens rett

Disse meksikanske friterte tortilla-rullene fylt med kylling er avhengighetsskapende

Da er du advart, også om at du må lage ekstra stor porsjon, for her snakker vi middag med høy snacksfaktor.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her