Pannekaker:
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. RĂžr godt til en tykk og klumpfri rĂžre.
Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La rĂžren svelle i ca. œ time.
Smelt litt smÞr i en god og varm stekepanne. Hell i en Þse med pannekakerÞre og vend pÄ pannen, slik at rÞren legger seg i et jevnt lag.
Snu pannekaken nÄr den har stivnet pÄ oversiden og blitt gyllenbrun pÄ undersiden.
NÄr pannekaken er stekt pÄ begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.
Soppstuing:
SkjĂŠr sopp og lĂžk i skiver og stek dem i smĂžr i en stekepanne. Tilsett rĂžmme eller flĂžte/melk og la koke litt inn.
Smak til med soyasaus, sennep, salt og pepper. La trekke noen minutter fĂžr servering.
Pynt:
RĂžr ut sitron i setterrĂžmme og smak til med salt og pepper. Fyll i en spruteflaske og lag mĂžnster over pannekakene fĂžr servering.
Se vÄre andre oppskrifter pÄ pannekaker
Her finner du veldig mange vegetarretter
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev