Har du Norges beste kokkekollega?

Knorr lanserer nytt produkt med «kompiskonkurranse».

Har du en arbeidskamerat som alltid stiller opp, som inspirerer, jobber hardere enn de fleste eller som spiller de beste sangene på kjøkkenet? Nå har du muligheten til å gjøre heder på han eller henne. Det melder Unilever Food Solutions i forbindelse med lanseringen av en ny fløte for storkjøkken fra Knorr.

Konkurransen er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter, og er åpen til 20. desember. Country Manager Morten Karlsen i Unilever Food Solutions håper på stor oppslutning om letingen etter arbeidskollegaer som også har «det lille ekstra» på kjøkkenet.

- Vi vet at det finnes utallige dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere rundt omkring på norske storkjøkken, så det skal ikke være mangel på gode kandidater. Nå er det opp til hver enkelt å nominere sin favoritt, og fortelle hvorfor nettopp denne personen er så fantastisk å jobbe med, forklarer han.

Karlsen kan røpe at du har god grunn til å juble om din kandidat blir kåret til Norges beste kokkekollega.

- Vinneren er både den kokken som får flest stemmer, og den som nominerer ham eller henne. De vil få hver sin eksklusive Kenwood Kjøkkenmaskin. Det skal jo lønne seg å ha gode kollegaer, smiler Karlsen.

Les mer om konkurransen her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen