Haugen-Gruppen AS - T. Storm & Sønner

Redaksjonen
05 Juni 2003 - 16:03

Navn: Haugen-Gruppen Skandinavia AS
Besøksadresse: Delitoppen 5, 1540 Vestby
Postadresse: Postboks 14, 1541 Vestby
Telefon / faks: 64986000 / 64986001
E-postadresse: FIXME: Link format not implemented: <link>companymail@haugen-gruppen.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Haugen-Gruppen Skandinavia AS, en av de mest sentrale aktørene på vin- og brennevinsmarkedet, har en produkt-portefølje som er bygget opp primært med fokus på drikke som brukes i forbindelse med et måltid, fra aperitiff til avec.
 
Haugen-Gruppen ønsker å være mest mulig tilgjengelig sine våre kunder over hele Norge. De har derfor et landsdekkende salgskorps som alle er vin- og /eller kjøkken utdannet. Av disse er de fleste Vinkelnerutdannet fra Gastronomisk Institutt. Dette gjør det mulig for å legge vekt på det faglige aspektet i bransjen, og de samarbeider gjerne om arrangementer for ansatte og gjester der mat og vin står i fokus. Selgerne jobber med mat og drikke, de skal bidra med faglig støtte, service samt holde den daglige kontakt med markedet.
 
Haugen-Gruppen Skandinavia  representerer kjente vin- og brennevinsprodusenter som Bache Gabrielsen fra Cognac, Ch. Laubade fra Armagnac,Roger Groult fra Calvados, Lindemans Wines fra Australia, Viña Santa Carolina fra Chile, Champagne Bollinger, Hugel & Fils fra Alsace, Maison Thorin fra Beaujolais, Deinhard og Schloss Johannisberg  fra Tyskland, El Coto de Rioja, Ochoa fra Navarra, Fonseca Port fra Portugal, Lenz Moser fra Østerrike, J. Vidal Fleaury fra Rhone, Regnard fra Chablis, de Ladoucette Sancerre og Pouilly Fumé, Faiveley fra Burgund, Robert Giraud fra Bordeaux, Conti Serristori, Feudo Monaci, Illuminati, Santi samt Nino Negri fra Italia for å nevne noen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her