Haugen-Gruppen AS - T. Storm & Sønner

Redaksjonen
05 Juni 2003 - 15:03

Navn: Haugen-Gruppen Skandinavia AS
Besøksadresse: Delitoppen 5, 1540 Vestby
Postadresse: Postboks 14, 1541 Vestby
Telefon / faks: 64986000 / 64986001
E-postadresse: FIXME: Link format not implemented: <link>companymail@haugen-gruppen.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Haugen-Gruppen Skandinavia AS, en av de mest sentrale aktørene på vin- og brennevinsmarkedet, har en produkt-portefølje som er bygget opp primært med fokus på drikke som brukes i forbindelse med et måltid, fra aperitiff til avec.
 
Haugen-Gruppen ønsker å være mest mulig tilgjengelig sine våre kunder over hele Norge. De har derfor et landsdekkende salgskorps som alle er vin- og /eller kjøkken utdannet. Av disse er de fleste Vinkelnerutdannet fra Gastronomisk Institutt. Dette gjør det mulig for å legge vekt på det faglige aspektet i bransjen, og de samarbeider gjerne om arrangementer for ansatte og gjester der mat og vin står i fokus. Selgerne jobber med mat og drikke, de skal bidra med faglig støtte, service samt holde den daglige kontakt med markedet.
 
Haugen-Gruppen Skandinavia  representerer kjente vin- og brennevinsprodusenter som Bache Gabrielsen fra Cognac, Ch. Laubade fra Armagnac,Roger Groult fra Calvados, Lindemans Wines fra Australia, Viña Santa Carolina fra Chile, Champagne Bollinger, Hugel & Fils fra Alsace, Maison Thorin fra Beaujolais, Deinhard og Schloss Johannisberg  fra Tyskland, El Coto de Rioja, Ochoa fra Navarra, Fonseca Port fra Portugal, Lenz Moser fra Østerrike, J. Vidal Fleaury fra Rhone, Regnard fra Chablis, de Ladoucette Sancerre og Pouilly Fumé, Faiveley fra Burgund, Robert Giraud fra Bordeaux, Conti Serristori, Feudo Monaci, Illuminati, Santi samt Nino Negri fra Italia for å nevne noen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her