Haugen-Gruppen AS - T. Storm & Sønner

Navn: Haugen-Gruppen Skandinavia AS
Besøksadresse: Delitoppen 5, 1540 Vestby
Postadresse: Postboks 14, 1541 Vestby
Telefon / faks: 64986000 / 64986001
E-postadresse: FIXME: Link format not implemented: <link> companymail@haugen-gruppen.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Haugen-Gruppen Skandinavia AS, en av de mest sentrale aktørene på vin- og brennevinsmarkedet, har en produkt-portefølje som er bygget opp primært med fokus på drikke som brukes i forbindelse med et måltid, fra aperitiff til avec.
 
Haugen-Gruppen ønsker å være mest mulig tilgjengelig sine våre kunder over hele Norge. De har derfor et landsdekkende salgskorps som alle er vin- og /eller kjøkken utdannet. Av disse er de fleste Vinkelnerutdannet fra Gastronomisk Institutt. Dette gjør det mulig for å legge vekt på det faglige aspektet i bransjen, og de samarbeider gjerne om arrangementer for ansatte og gjester der mat og vin står i fokus. Selgerne jobber med mat og drikke, de skal bidra med faglig støtte, service samt holde den daglige kontakt med markedet.
 
Haugen-Gruppen Skandinavia  representerer kjente vin- og brennevinsprodusenter som Bache Gabrielsen fra Cognac, Ch. Laubade fra Armagnac,Roger Groult fra Calvados, Lindemans Wines fra Australia, Viña Santa Carolina fra Chile, Champagne Bollinger, Hugel & Fils fra Alsace, Maison Thorin fra Beaujolais, Deinhard og Schloss Johannisberg  fra Tyskland, El Coto de Rioja, Ochoa fra Navarra, Fonseca Port fra Portugal, Lenz Moser fra Østerrike, J. Vidal Fleaury fra Rhone, Regnard fra Chablis, de Ladoucette Sancerre og Pouilly Fumé, Faiveley fra Burgund, Robert Giraud fra Bordeaux, Conti Serristori, Feudo Monaci, Illuminati, Santi samt Nino Negri fra Italia for å nevne noen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen