Hellmann ny leder i Interbev AS

Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS. Han overtar etter Jan Dragseth som sluttet i selskapet i desember.
Redaksjonen
24 Januar 2008 - 15:00

Hellmann kommer fra stillingen som Managing Director i Nordic Refreshment Company AS. Han har en lang karriere bak seg i drikkevarebransjen i Norge.
 
Glade
- Vi er veldig glade for å få Frode med på laget i Altia Norge og som leder for Interbev. Hans erfaring fra bransjen og hans personlige egenskaper vil være viktig for den videre utvikling av teamet i Interbev som presterte en vekst på hele 15 prosent i 2007, sier Svein Harald Røine som er leder av Altia Norge i en pressemelding.
 
Skal prege
- Altia er gjennom Interbev den klart største og dominerende partneren av internasjonale drikkevarer til det norske markedet. Denne posisjonen har Interbev befestet gjennom flere år takket være dyktige medarbeidere, unike leverandører og innovative kunder. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet i Interbev og Altia, hvor vi sammen med våre kunder og leverandører kan sette preg på den videre utviklingen av drikkevaremarkedet i Norge, sier Frode Hellmann.
Interbev er et av Norges ledende selskaper innen import av øl, cider og ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Norden og Baltikum
Interbev er en del av Altia Corporation, som produserer, importerer og distribuerer vin, øl og brennevin, samt ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Konsernet har virksomhet i det Nordiske og Baltiske markedet. Altia representerer internasjonale kvalitetsmerkevarer fra hele verden.
 
Altias norske virksomhet omfatter Best Buys International AS, Strøm AS, Bibendum AS, Interbev AS samt Brand Partners AS. Altia Norge er en av de største aktørene i markedet.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her