Hellmann ny leder i Interbev AS

Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS. Han overtar etter Jan Dragseth som sluttet i selskapet i desember.

Hellmann kommer fra stillingen som Managing Director i Nordic Refreshment Company AS. Han har en lang karriere bak seg i drikkevarebransjen i Norge.
 
Glade
- Vi er veldig glade for å få Frode med på laget i Altia Norge og som leder for Interbev. Hans erfaring fra bransjen og hans personlige egenskaper vil være viktig for den videre utvikling av teamet i Interbev som presterte en vekst på hele 15 prosent i 2007, sier Svein Harald Røine som er leder av Altia Norge i en pressemelding.
 
Skal prege
- Altia er gjennom Interbev den klart største og dominerende partneren av internasjonale drikkevarer til det norske markedet. Denne posisjonen har Interbev befestet gjennom flere år takket være dyktige medarbeidere, unike leverandører og innovative kunder. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet i Interbev og Altia, hvor vi sammen med våre kunder og leverandører kan sette preg på den videre utviklingen av drikkevaremarkedet i Norge, sier Frode Hellmann.
Interbev er et av Norges ledende selskaper innen import av øl, cider og ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Norden og Baltikum
Interbev er en del av Altia Corporation, som produserer, importerer og distribuerer vin, øl og brennevin, samt ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Konsernet har virksomhet i det Nordiske og Baltiske markedet. Altia representerer internasjonale kvalitetsmerkevarer fra hele verden.
 
Altias norske virksomhet omfatter Best Buys International AS, Strøm AS, Bibendum AS, Interbev AS samt Brand Partners AS. Altia Norge er en av de største aktørene i markedet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen