Hellstrøm blir nådeløs TV-kokk

Eyvind Hellstrøm blir Norges svar på Gordon Ramsay.
Redaksjonen
30 Mai 2008 - 18:59

Ramsay er kjent for å prøve og redde skakkjørte restauranter i serien Ramsay's Kitchen Nightmares. Nå skal Hellstrøm være et norsk svar på Ramsay.
 
TV3 kan vise til stadig bedre seertall for den innkjøpte serien med Ramsay. Det siste programmet hadde 130 000 seere. Informasjonssjef Glenn Støldal i MTG tror at den norske versjonen av programmet kan gi enda bedre seertall.
 
- Vi er i hvert fall sikre på at vi har funnet rett mann til å lede programmet. Serien med Ramsay har fått stadig bedre seertall og det er klart at vi har tro på at en norskprodusert serie skal kunne gi et ytterligere løft, sier Støldal til na24.no.
 
Søker deltakere
TV3 søker nå etter veikroer, restauranter og kafeer som ønsker å delta i programmet. I Ramsay's Kitchen Nightmares er mye av underholdningen å se reaksjonene hos kjøkkensjefene som får livsverket slaktet.
 
- De som skal delta må ønske det selv. Det går ikke an å melde på noen andre, sier Støldal.
 
Usikker sendestart
Han regner med produksjonsstart i sommer. Det er foreløpig ikke bestemt når serien skal sendes.
 
Foruten å være en meget anerkjent kokk har Gordon Ramsay gjort suksess med flere TV-serier. Han har hatt sine Kitchen Nighmares i både Storbritannia og USA, samt laget en rekke andre serier.
 
Knep og triks
Felles for alle er at han skal lære bort en rekke knep og triks - og det vanligste trikset er å forenkle menyene. I ett tilfelle i USA hadde en kokk en meny det tok en halv time å forklare.
 
Ellers er mye av konseptet å få ting til å flyte på kjøkkenet, og å få kjøkkenet og serveringspersonalet til å jobbe sammen.
 
Alt for ofte har det vært slik at eierne har fullført en gammel drøm, men så viser det seg at de ikke har snev av kjøkkenfaglig kompetanse.
 
Det er altså på mange måter en slags kopi av Ramsays programmer Hellstrøm nå skal i gang med.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her