Hellstrøm rydder i Son

Nå er han på farten igjen med nye programmer på TV3. Café Neptun i Son har allerede fått besøk og kjeft.

- Rydd straks! Går jeg til tannlegen, blir jeg pissredd hvis redskap og bomull ligger og flyter. Da løper jeg! Det gjør også kundene hvis ikke dere leverer, sier Hellstrøm som ikke tåler rot og slurv, i følge vestby24.no.

Han henvender seg til Neptun-innehaver Runa Stoltenberg Dahl, Anne Solhaug og Ingunn Gripstad Jacobsen, som i følge nettavisen sier de tåler en støyt.

Kjeft ble det også da en av damene slår ut blåskjellvannet.
- Ikke gjør det, der sitter jo all smaken, vet du ikke det, spør Hellstrøm i kjent stil.

Matprogrammet er en engelsk versjon av Gordon Ramsays program Kitchen Nightmares. Produksjonsleder Gard Mortensen forteller Østlandets blad at 12 spisesteder er med i høstens sendinger. 200 søkte om å få være med.

- Vi velger solide restauranter med ryggrad, og spisesteder med enorme utfordringer, på randen av konkurs. Vi prøver alltid å vinkle positivt. De fleste får oppsving etter at vi har vært innom, sier Mortensen.

Derimot er det ikke et nytt gourmetspisested i Son Eyvind Hellstrøm prøver å få til. Men selv om stedet ikke har kokkefaglærte, gjelder det å bruke ressursene best mulig.

- Benytt råvarer fra fiskemottaket. Ta vare på lokalbefolkningen og båtfolket i Son. Skap en annerledes meny med lokale råvarer og noen få, enkle retter. Og legg for all del kjærlighet og entusiasme i matlagingen, råder Hellstrøm.

De første programmene får du se ved juletider.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen