Hellstrøm rydder i Son

Nå er han på farten igjen med nye programmer på TV3. Café Neptun i Son har allerede fått besøk og kjeft.
Redaksjonen
17 August 2009 - 11:26

- Rydd straks! Går jeg til tannlegen, blir jeg pissredd hvis redskap og bomull ligger og flyter. Da løper jeg! Det gjør også kundene hvis ikke dere leverer, sier Hellstrøm som ikke tåler rot og slurv, i følge vestby24.no.

Han henvender seg til Neptun-innehaver Runa Stoltenberg Dahl, Anne Solhaug og Ingunn Gripstad Jacobsen, som i følge nettavisen sier de tåler en støyt.

Kjeft ble det også da en av damene slår ut blåskjellvannet.
- Ikke gjør det, der sitter jo all smaken, vet du ikke det, spør Hellstrøm i kjent stil.

Matprogrammet er en engelsk versjon av Gordon Ramsays program Kitchen Nightmares. Produksjonsleder Gard Mortensen forteller Østlandets blad at 12 spisesteder er med i høstens sendinger. 200 søkte om å få være med.

- Vi velger solide restauranter med ryggrad, og spisesteder med enorme utfordringer, på randen av konkurs. Vi prøver alltid å vinkle positivt. De fleste får oppsving etter at vi har vært innom, sier Mortensen.

Derimot er det ikke et nytt gourmetspisested i Son Eyvind Hellstrøm prøver å få til. Men selv om stedet ikke har kokkefaglærte, gjelder det å bruke ressursene best mulig.

- Benytt råvarer fra fiskemottaket. Ta vare på lokalbefolkningen og båtfolket i Son. Skap en annerledes meny med lokale råvarer og noen få, enkle retter. Og legg for all del kjærlighet og entusiasme i matlagingen, råder Hellstrøm.

De første programmene får du se ved juletider.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her