I 2025 byr vi på 6 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Fra miljøproblem til delikatesse
Kjøkkensjef Chiara Pavan på Michelinrestaurenten Venissa utenfor Venezia har satt den invaderende blåkrabben på menyen – som har virkelig bærekraft som gjennomgående tema.
Grappakongen tenker nytt - igjen
Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Romagna – hvor livsnytelse er del av identiteten
«Om du spør etter et glass vann og i stedet får et glass vin, da vet du at du er i Romagna». Og kystbyen Rimini byr på myk havsnær sangiovese, den lokale hvitvinen rebola - og vennskap.
Teppet går opp for mer enn bare drinker
TATA i København har vunnet priser for sine oppfinnsomme drinker og et interiør som er en speakeasy verdig. Vi har snakket med den amerikanske sjefbartenderen Logan Jones Wandel om cocktailscenen i København, som fortsatt er så ung, noe han mener er en fordel.
Velger opprinnelse foran vinmaking
Foreningen Slovenska Velika Lega har som mål å gi Slovenia en høyst etterlengtet terroirorientering. Samtidig som at vinmaking – og kooperativene - får mindre betydning.
Østerrike på vei til å bli et rødvinsland
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 14. oktober 2025