Her kan du gjøre noen skikkelige vinkupp

Her kan du gjøre noen skikkelige vinkupp

Til sammen 107.000 vinflasker er satt ned med inntil 1000 kroner fra i dag.

Blant mange vinene som er satt ned fra 1. mai er hele porteføljen til burgundprodusenten Dugat. Det var noen av fjorårets absolutte toppskårere. Det er her du finner de største avslagene i kroner. Deriblant deres toppvin Griotte-Chambertin Grand Cru 2013 som nå bare koster 2999 mot 3999. Men det aller beste kjøpet er Dugats vanlige Gevrey-Chambertin 2013 som nå koster 549. Sannsynligheten for at det bare er snakk om noen få flasker er imidlertid stor. Dette er en typisk lagerrydding som mange vinimportører gjør en eller flere ganger i året. 

Også prisene på porteføljen til champagnestjernen Philipponnat er kraftig barbert. Deres Reserve 2005 er satt ned til 299 og det må betegnes som en gavepakke.

Philipponnat har i utgangspunktet gunstige priser tatt kvaliteten i betraktning

Clos des Goisses-fans bør derfor benytte anledningen til å fylle opp kjelleren.

Her kan du laste ned oversikten over prisreduksjonene

Den inneholder også rimeligere viner med kraftig priskutt som den heftige argentineren Piantao 2011 som nå har fått en svært så budsjettvennlig pris. 

Den kan du lese mer om her

Her kan du studere hvordan de prisreduserte vinene smaker

Her finner du samtlige prisreduksjoner i april

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen