Hjelp oss å bli bedre

Svar på spørsmålene og du er noen minutter unna et spa-opphold for to på Farris Bad.

For å kunne videreutvikle aperitif.no trenger vi din hjelp og 3-5 minutter av din tid. Om du svarer på spørsmålene i vår lille undersøkelse, er du med i trekningen av et spa-opphold for to personer på luksuriøse Farris Bad i Larvik.
 

Du klikker enkelt på denne lenka og du er i gang.

 
Trekningen av premien gjøres i begynnelsen av juli måned. Vinneren blir kontaktet. Premien inkluderer opphold for to personer i to netter på Farris Bad, men ikke reise til og fra.

For å delta i konkurransen må du registrere din e-postadresse. Den skal kun brukes i trekningen og vil ikke bli koblet opp mot besvarelsene.

Les mer om Farris Bad her

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen