HMS-heder til Hildonen

HMS-heder til Hildonen

To rom og kjøkken er tildelt HMS-prisen 2013.
29 Mai 2013 - 23:37

NHO Reiselivs HMS-pris for 2013 er tildelt trondheimsrestauranten To rom og kjøkken. Det er første gang en restaurant stikker av med denne hedersbevisningen.

«Vinneren av årets HMS-pris har gjennom god ledelsesforankring, samt systematisk og kontinuerlig HMS-arbeid, skapt et trygt og godt arbeidsmiljø», står det i diplomet som daglig leder Roar Hildonen i To rom og kjøkken mottok under årskonferansen i Sarpsborg.

Stolt over prisen

– To rom og kjøkken gir oss glede i hverdagen med et utrolig godt arbeidsmiljø, mange spennende utfordringer, fagutvikling og gode kollegaer, sier verneombud Carina Loftheim Merieau til nhoreiseliv.no.

– Restauranten formidler et sterkt ønske om å arbeide riktig, både faglig, personalmessig og økonomisk. HMS-arbeidet er snudd fra å være et nødvendig onde til en naturlig, positiv og nødvendig del av driften, sier Bente Strand Jarl, HMS-rådgiver i NHO Reiseliv.

Bedriftshelsetjenesten Din HMS har hatt samtaler med ledelsen, verneombud og personalet ved bedriften. I tillegg har de bistått med å skaffe den nødvendige dokumentasjonen.

– Vi opplever et godt, tillitsfullt og gjensidig samarbeid med bedriften, sier direktør og seniorrådgiver Ole Grong i Din HMS.

– To rom og kjøkken har oppdaterte håndbøker og planer og årlige revisjoner. Risikovurderinger og forbedringer gjøres planmessig og sykefraværsoppfølging og tilrettelegging er satt i system. Det er faste møtepunkt for involvering og medvirkning. Det stilles klare kompetansekrav til både ledelse og ansatte som gjør de ansatte attraktive for andre grunnet sin kompetanse, holdninger og fagkunnskap, sier han.

NHO Reiselivs HMS-pris skal være en påskjønnelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet. Det legges vekt på at resultatene og erfaringene som vinneren har gjort seg, er av interesse for og kan videreformidles til andre bedrifter i reiselivsbransjen.

I tillegg til prisen fikk vinneren et maleri av Jan Harr til en verdi av 5000 kroner.

I 2012 vant Thon Hotels HMS-prisen. Clarion Collection Hotel Arcticus vant i 2011, mens Hotel Norge gikk til topps i 2010.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her