Hold utkikk etter denne i sommer

Pop-up-restauranter skal servere gourmetmat over hele Europa.

To spektakulære og gjennomsiktige Pop-up restauranter vil plutselig dukke opp på en rekke kjente og kjære landemerker over hele Europa.

Den kubelignende glasskonstruksjonen heter «Electrolux Cube» og tilbyr matopplevelser utenom det vanlige, men kun i tre måneder på hvert sted. Kuben ble offisielt åpnet i Brussel 1. april.

Heldige europeere får nå muligheten til å oppleve smak og design i omgivelser som kan ta pusten fra de fleste. Restaurantene skal by på eksklusive gourmetopplevelser for inntil 18 gjester av gangen på toppen av historiske monumenter, bygninger, ved fjellsider - og til og med på vannet i land som Belgia, Italia, Russland, Sveits og Sverige.

- Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag, får de samtidig muligheten til å se og lære av profesjonelle kjøkkensjefer som selskapet samarbeider med, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norge i en pressemelding.

Kjøkkenet vil være plassert i Kubens sentrum som en naturlig og transparent del av restauranten. Fra midten av lokalet på 140 kvadratmeter vil noen av Europas fremste kokker tilberede mat, og demonstrere sine kulinariske ferdigheter for gjestene. Kokkene skal være «løse i snippen» og bidra til å skape en uformell stemning, tilsvarende en hyggelig og uformell hjemmekveld hvor man lager mat sammen med familie og gode venner.

Kubemenyene blir skreddersydd på hvert sted restauranten «popper» opp. Slik skal kokkene la seg inspirere av de lokale råvarene og den særegne atmosfæren Kuben er omgitt av. Belysning, lyd og innemiljø blir styrt av moderne teknologi for å sikre den rette atmosfæren til hver meny som skal serveres.

www.electrolux.co.uk/en-gb/cube

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen