Hotell Union er solgt

Hotell Union på Øye er solgt. De nye eierne vil videreføre driften.
Redaksjonen
12 Juni 2008 - 10:00

Det er Flakk Gruppen i Ålesund som har inngått avtale med dagens aksjonærer om overtakelse av hotellet fra januar neste år.
 
- Overtakelsen av Hotel Union Øye er et nytt steg på veien mot å nå vårt mål om å bli den ledende leverandør av reiselivsopplevelser på Nordvestlandet, sier styreleder og eneaksjonær Knut Flakk i Flakk Gruppen til ANB.
 
Unik historie
- Hotel Union Øye med sin unike historie tilbake til 1881 er ett av de mest kjente hotellene på Vestlandet, og vi ønsker å ta vare på den markedsposisjonen hotellet har nådd og videreutvikle hotellet i årene fremover med stor respekt for historien og det enorme restaureringsarbeidet som er nedlagt av nåværende eiere, sier Flakk.
 
Veldrevet
Union er veldrevet og bærer tydelig preg av entusiastiske og seriøse eiere som de siste 20 årene har utviklet hotellet uten offentlige tilskudd og med en betydelig egeninnsats.
 
- Hotellet har de siste årene hatt en god lønnsomhet, og en videre utvikling er nå avhengig av økt kapasitet og forlenget sesong, sier Flakk.
 
Flakk Gruppen har de siste årene satset sterkt på oppbygging av sin reiselivsvirksomhet gjennom selskapet 62NORD AS og eier fra før det nyoppussede Hotel Brosundet i Ålesund og driver i tillegg til en omfattende satsing på charterbåter, aktivitetsselskap, selskapet Nord Helikopter og destinasjoner som Hellesylt og Svinøy Fyr.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her