Hotell Union er solgt

Hotell Union på Øye er solgt. De nye eierne vil videreføre driften.

Det er Flakk Gruppen i Ålesund som har inngått avtale med dagens aksjonærer om overtakelse av hotellet fra januar neste år.
 
- Overtakelsen av Hotel Union Øye er et nytt steg på veien mot å nå vårt mål om å bli den ledende leverandør av reiselivsopplevelser på Nordvestlandet, sier styreleder og eneaksjonær Knut Flakk i Flakk Gruppen til ANB.
 
Unik historie
- Hotel Union Øye med sin unike historie tilbake til 1881 er ett av de mest kjente hotellene på Vestlandet, og vi ønsker å ta vare på den markedsposisjonen hotellet har nådd og videreutvikle hotellet i årene fremover med stor respekt for historien og det enorme restaureringsarbeidet som er nedlagt av nåværende eiere, sier Flakk.
 
Veldrevet
Union er veldrevet og bærer tydelig preg av entusiastiske og seriøse eiere som de siste 20 årene har utviklet hotellet uten offentlige tilskudd og med en betydelig egeninnsats.
 
- Hotellet har de siste årene hatt en god lønnsomhet, og en videre utvikling er nå avhengig av økt kapasitet og forlenget sesong, sier Flakk.
 
Flakk Gruppen har de siste årene satset sterkt på oppbygging av sin reiselivsvirksomhet gjennom selskapet 62NORD AS og eier fra før det nyoppussede Hotel Brosundet i Ålesund og driver i tillegg til en omfattende satsing på charterbåter, aktivitetsselskap, selskapet Nord Helikopter og destinasjoner som Hellesylt og Svinøy Fyr.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen