Hotell Vic ble årets bedrift

Hotell Vic er kåret til årets bedrift i NHO Reiseliv Sør-Norge.
Redaksjonen
26 Mars 2008 - 12:00

Prisen kan deles ut til medlemsbedriftene i NHO Reiseliv Sør-Norge. Vinnerbedrifter må ha utmerket seg på flere områder.
 
Prisen ble i sin tid etablert for å inspirere medlemsbedriftene til å fokusere på kvalitetssikring og videreutvikling av faget.
 
Odd Syvertsen ved Hotell Vic i Porsgrunn mottok prisen for Årets Bedrift under årsmøtet til NHO Reiseliv Sør-Norge.
 
Lang fartstid
Syvertsen har vært administrerende direktør siden september 1989. Før dette var han ansatt både som servitør, hovmester, restaurantsjef og hotellsjef.
 
I 1989, da Syvertsen overtok, hadde hotellet store økonomiske problemer. Det var foretatt store investeringer, samtidig som markedet falt.
 
Vinteren 1990 kom Trygve Hegnar med sitt selskap Periscopus inn på eiersiden. Han overtok etter hvert alle aksjene i selskapet, skriver NHO Reiseliv.
 
Sunn bedrift
Hotellet er i stadig utvikling og oppgradering og vedlikehold prioriteres høyt. Hotellet har i dag 96 rom og 170 senger. Det prosjekteres i tillegg 11 nye rom i den gamle hotellbygningen som skal ferdigstilles i løpet av 2008/2009.
 
Hotellet er i dag en sunn og god bedrift med en god økonomisk plattform. I 2007 var omsetningen på 24,5 millioner kroner. Egenkapital på omtrent 20 milioner og langsiktig gjeld på rundt 4 millioner kroner.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her