Hotell Vic ble årets bedrift

Hotell Vic er kåret til årets bedrift i NHO Reiseliv Sør-Norge.

Prisen kan deles ut til medlemsbedriftene i NHO Reiseliv Sør-Norge. Vinnerbedrifter må ha utmerket seg på flere områder.
 
Prisen ble i sin tid etablert for å inspirere medlemsbedriftene til å fokusere på kvalitetssikring og videreutvikling av faget.
 
Odd Syvertsen ved Hotell Vic i Porsgrunn mottok prisen for Årets Bedrift under årsmøtet til NHO Reiseliv Sør-Norge.
 
Lang fartstid
Syvertsen har vært administrerende direktør siden september 1989. Før dette var han ansatt både som servitør, hovmester, restaurantsjef og hotellsjef.
 
I 1989, da Syvertsen overtok, hadde hotellet store økonomiske problemer. Det var foretatt store investeringer, samtidig som markedet falt.
 
Vinteren 1990 kom Trygve Hegnar med sitt selskap Periscopus inn på eiersiden. Han overtok etter hvert alle aksjene i selskapet, skriver NHO Reiseliv.
 
Sunn bedrift
Hotellet er i stadig utvikling og oppgradering og vedlikehold prioriteres høyt. Hotellet har i dag 96 rom og 170 senger. Det prosjekteres i tillegg 11 nye rom i den gamle hotellbygningen som skal ferdigstilles i løpet av 2008/2009.
 
Hotellet er i dag en sunn og god bedrift med en god økonomisk plattform. I 2007 var omsetningen på 24,5 millioner kroner. Egenkapital på omtrent 20 milioner og langsiktig gjeld på rundt 4 millioner kroner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen