Hotellgjester får atletservering

Olympiatoppen sørger for det daglige brød i frokostsalen hos landets største hotellkjede.
Redaksjonen
07 Oktober 2009 - 17:00

Åtte av ti nordmenn spiser frokost hver dag, viser Statistisk sentralbyrås undersøkelser av norske levevaner. Gjesteundersøkelser fra Rica Hotels viser at vi tar de gode frokostvanene med oss på hotell. Derfor har landets største hotellkjede bedt Olympiatoppens ernæringsfysiologer fylle dette måltidet med et sunt innhold.

Slik havner kakaolaks, rødvinssild og juice med stangselleri og brokkoli på bordet. Olympiatoppen har også satt sammen en müsliblanding og bakt et eget brød for hotellgjestene hos Rica Hotels.

- Alle vet at frokost er et viktig måltid, og det er kanskje enda viktigere når man bor på hotell. Ofte venter det et viktig møte, et kurs, kanskje et jobbintervju eller en hel dags shopping når man går ut av frokostsalen på hotellet. Da er det riktig å ha fylt tanken med riktig oktan, sier driftssjef for food and beverage Martina Rabsch i Rica Hotels.
 
Riktig mat for dagen
I tillegg til de nye råvarene på frokostbordet, har Rica Hotels også satt sammen tre menyforslag som skal gjøre det enklere for gjestene å velge den frokosten som er best tilpasset dagens aktiviteter. Gjester som skal på shoppingtur, i møte eller bruke dagen til reiser, får forslag til en spesialtilpasset frokost.

- Du trenger ikke den samme maten for å sitte i forhandlinger som når du skal tilbringe dagen i en fornøyelsespark. Vi vil hjelpe våre gjester å starte dagen riktig. Resultatet blir både en bedre dag og en bedre hotellopplevelse, der det selvfølgelig også skal være rom for nytelse. En god start på dagen kan også ha noe godt til kaffen, sier Rabsch.

Nytt konsept
Rica Hotels nye frokostkonsept har fått navnet «God morgen» og lanseres på kjedens egeneide hoteller i dag.

- Vi satser videre på det som i mange år har vært et av våre sterkeste kort i Rica Hotels, nemlig frokosten. Fire år på rad har vi vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost med Rica Nidelven Hotel. De gode plasseringene kommer imidlertid ikke av seg selv, heller ikke i framtiden, sier Rabsch.

Rica Hotels AS er Norges største og eneste landsdekkende hotellkjede og omfatter nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige, samt Nordkapphallen.

Foto: TINE Kjøkken

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kongeosten er Norges beste ost

Hitra Gårdsmat helt sørvest i Trøndelag stakk av med «supergull» i oste-NM 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du neppe laget flyndre før
Dagens rett

Slik har du neppe laget flyndre før

Klar for å prøve noe helt nytt til middag? Lekrere smørbrød enn dette med spennende grillet flyndre skal godt gjøres å lage.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kongeosten er Norges beste ost

Hitra Gårdsmat helt sørvest i Trøndelag stakk av med «supergull» i oste-NM 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her