Hotellplaner kan strande

Spenstige hotellplaner i Øvre Eiker kan stå for fall. Ingen hotellkjeder ønsker nemlig å involvere seg i Fiskumlia.
Redaksjonen
07 Mars 2008 - 12:00

Fiskumlia er priset til 100 millioner kroner og skal stå klart i 2010. Hotellet skal etter planen ha 120 rom og a la carte-restaurant. Det er også planer om en uterestaurant som skal drives på sesongbasis.
 
Stor konferansesal
Det største trekkplasteret, og det som skal gjøre hotellet unikt, er en konferansesal med plass til 400 personer. Denne, sammen med idyllisk beliggenhet, skal lokke kunder. Men ingen hotellkjeder ønsker å engasjere seg på Fiskumlia, skriver Bygdeposten.no.
 
Nå frykter næringsselskapet som står bak at hotellplanene kan strande.
 
Vanskelig
Even Hess i Bo- og Næringsutvikling AS bekrefter overfor avisen at planene om hotell til 100 millioner kroner på Fiskumlia kan bli vanskeligere å realisere enn først antatt.
 
Nær Norlandia
- Vi arbeider videre i et forsøk på å få investorer på plass. Mange var interessert i starten, men alle har falt fra. Den vi kom nærmest med var Norlandia, sier Hess.
 
Alt ligger altså  tilrette for hotelldrift på Fiskumlia. Kommunen har godkjent planene. Men pengene mangler.
 
- Det eneste vi trenger er noen som kan drive det. Vi er et eiendomsselskap, ikke et driftsselskap, sier Hess.
 
Selskapet har frem til sommeren på seg. Skjer det ikke noe innen den tid faller eiendommen tilbake til kommunen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her