Hva er Slow Food Norge?

Velkommen til Slow Food Norges avdeling her på Aperitifs hjemmesider, en nystiftet avdeling av Slow Food Internationale, en bevegelse for deg som nyter bordets gleder.

Vår hovedhensikt er å være et uavhengig forum for mat- og vininteresserte i Norge, både amatører og profesjonelle. Slow Food vil stadig fokusere på kvalitet og mangfold i forhold til produkter og produsenter - her til lands og i utlandet. Og vi skal også gi hverandre gode tips om produkter på markedet, produsenter, god butikker som bryr seg om varene de selger.

Slow Food Norge tar sikte på å holde fem til seks møter kommende år, møter der vi treffes rundt et veldekket bord, samtidig som vi lærer noe av kveldens foredragsholder. Med i styringsgruppen til Slow Food Norge finner du Gulla Formo (initiativtaker Slow Food, Norge) Jan H. Amundsen (ansvarlig redaktør i Aperitif), Aase E. Jacobsen (redaktør i Aperitif)og Hans Petter Uleberg (kokebokforfatter og skapkokk).

Synes du dette høres spennende ut og har lyst til å utvide din gastronomiske horisont, eller har du noen spørsmål angående Slow Food, ta kontakt med Aase E. Jacobsen eller slå opp på www.slowfood.com.

Medlemsprisen er 450,- kr. Ved å betale dette får du tilsendt Slow 4 ganger i året, medlemspris på Slow Foods nasjonale og internasjonale arrangementer og 20 % rabatt på Slow Foods publikasjoner, bøker og div. gadgets.

Bli medlem

Vi gleder oss til å se deg på våre samlinger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen