IKEA åpner hotellkjede

IKEA åpner hotellkjede

Møbelgiganten planlegger 150 rimelige overnattingssteder i Europa.

I 2014 klippes snoren til IKEAs første hotell. Hotellet i Milano blir det første av 150 planlagte lavprishoteller. Like etter åpner kjeden dørene i Frankfurt, Berlin og London.

De fleste hotellene skal ligge i Tyskland, Storbritannia, Holland, Polen, Baltikum og Österrike, skriver aftonbladet.se.

Bak planene står Inter IKEA, som eier rettighetene til varemerket IKEA. Selskapet samarbeider med Marriot International om satsingen på Moxy, som blir den nye kjedens navn.

Inter Ikea er nå på leting etter passende tomter i nærheten av forretningssentra, flyplasser, tog- og T-banestasjoner. Hotellene skal ha fra 150 til 300 rom og prisen for en natt blir 500-600 kroner.

Ifølge kilder skal Inter IKEA investere ni milliarder kroner i prosjektet, men selskapet har ikke bekreftet disse opplysningene.

LES OGSÅ: Minibaren stenger for godt

Forsiden akkurat nå

India er gatematens mekka - og den er som oftest vegetarisk

Indisk gatemat var tidligere ment for rickshawsjåførene som trengte så mange kalorier som mulig for færrest antall rupis. Nå har Indias gatemat funnet veien til så vel bryllup som til luksuriøse shoppingsentre. Snart trekker den også vestover, vær du sikker. Les hele saken

Til toppen