IKEA åpner hotellkjede

IKEA åpner hotellkjede

Møbelgiganten planlegger 150 rimelige overnattingssteder i Europa.

I 2014 klippes snoren til IKEAs første hotell. Hotellet i Milano blir det første av 150 planlagte lavprishoteller. Like etter åpner kjeden dørene i Frankfurt, Berlin og London.

De fleste hotellene skal ligge i Tyskland, Storbritannia, Holland, Polen, Baltikum og Österrike, skriver aftonbladet.se.

Bak planene står Inter IKEA, som eier rettighetene til varemerket IKEA. Selskapet samarbeider med Marriot International om satsingen på Moxy, som blir den nye kjedens navn.

Inter Ikea er nå på leting etter passende tomter i nærheten av forretningssentra, flyplasser, tog- og T-banestasjoner. Hotellene skal ha fra 150 til 300 rom og prisen for en natt blir 500-600 kroner.

Ifølge kilder skal Inter IKEA investere ni milliarder kroner i prosjektet, men selskapet har ikke bekreftet disse opplysningene.

LES OGSÅ: Minibaren stenger for godt

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs i Oslo 18. November

Smak cava i toppsjiktet deriblant en svært så eksklusiv nylansering

Juve y Camps lager noen av de mest klassiske og vellagrete cavaene på polet, og denne kvelden får du mulighet til å smake cava i toppsjiktet, inkludert deres toppvin som lanseres i et veldig lite parti i November. Etter denne smakingen vil det kun være noen få flasker igjen i Norge. Les hele saken

Til toppen