Ingen krise for Myhregaarden

Myhregaarden Hotel merker dalende hotellmarked, men har mye å gå på.
Redaksjonen
27 Februar 2009 - 11:00

I Oslo står to av tre luksusrom tomme på noen hoteller. Hoteller i Stavanger melder om mindre nedgang.
 
4 av 5 suiter fulle
Myhregaarden har ni juniorsuiter som er over 35 kvadratmeter store. Hotellet har jevnt gjester på fire eller fem av disse.
 
- En vanlig dag er halvparten av suitene leid ut. Det er fortsatt fire-fem som skal ha disse, sier Thomas Hjellestad og Andre Pettersen, som driver og eier hotellet.
 
I fjor hadde hotellet et belegg på 55 prosent.
 
- Målet er 65 prosent i første del 2009. Det ligger vi i rute til å klare, sier Pettersen og Hjellestad.
 
Mindre trykk
Selv om de ikke har vært med lenge, merker de noe svingning.
 
- Det er mindre trykk på pressdagene. Men vi har fortsatt mye å gå på.
 
Myhregaarden Hotel åpnet i fjor høst.
 
- Hadde vi åpnet før hadde vi merket fallet mer. Nå er vi nye og har ikke samme tilstrømning å tape. Vi mangler rett og slett faste kunder som kan slutte å komme hit, sier Hjellestad og Pettersen.
 
Tar høyde for nedgang
Skagen Brygge Hotel opplever nedgang fra 2008.
 
- 2009 har vært ned i forhold til i fjor. I januar var det 70 prosent belegg. Vi har tatt høyde for en nedgang på syv prosent forhold til i fjor, sier Frode W. Idsøe, salg- og markedssjef til Rogalands Avis.
 
- Etterspørselen har gått noe ned, men belegget for oss ser greit ut. Det har aldri vært den store etterspørselen etter suiter. Vi merker ikke noe spesielt på de forskjellige romkategoriene, sier direktør Knut Berg i Clarion Hotel Stavanger.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her