Amaretto sours popularitet skyldes kombinasjonen av det uttalt søte og syrlige med et lett krydderbitt. I denne feststemte lettere utgaven får amaretto drahjelp av prosecco til sødmen og limesaften står for syrligheten. Denne enkle kombinasjonen gjør rent bord (og tomt barskap) på festen.
Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai
Les også
Amaretto sour prosecco drinkoppskrift
Fremgangsmåte
- Hell amaretto og limesaft i et avkjølt høyt glass.
- Topp med prosecco og pynt med limeskall.
Her er utvalget av amaretto i basis
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Breiflabb er noe av det fineste du kan legge på grillen
Fisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Når hvalkjøttet er på topp som nå, er det biff med løkkompott du skal lage
Fordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Denne drinken er en av oslobaren Svanens absolutte bestselgere - her får du vite hvorfor
Hjemmelaget rabarbralikør og gullstøv av restene etter likørframstillingen er de geniale grepene for at opplevelsen skal bli flerdimensjonal.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
I dag feirer vi den populære søte snacksen churros
Churros feires den 6. juni i spansktalende Europa og Amerika. Har du ikke fått smaken på denne søtsaken ennå, er det nå du skal prøve å lage den selv.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
Breiflabb er noe av det fineste du kan legge på grillen
Fisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Når hvalkjøttet er på topp som nå, er det biff med løkkompott du skal lage
Fordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Dobbel ærespris og 30 års jubileum for Bent Stiansen
I tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
By på en lekker salat med stekt laks på toppen
Laks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Se i saken hvilke viner som venter på deg!
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Denne drinken er en av oslobaren Svanens absolutte bestselgere - her får du vite hvorfor
Hjemmelaget rabarbralikør og gullstøv av restene etter likørframstillingen er de geniale grepene for at opplevelsen skal bli flerdimensjonal.
Les hele saken