Investerer i Stavern

Pål Taklo og Egil Odden skal investere to millioner for å drive Fredriksvern Fisk videre i en helt ny innpakning.

Restauranten ligger ved bryggekanten i Stavern og er fiskerestaurant om sommeren. Det er dessuten selskapslokaler med helårsdrift hele året.
 
- Dette blir et nytt konsept og vi satser på å gjøre Stavernfisk til en egen merkevare, sier Taklo.
 
Sammen med Kjetil Bruseth skal de to ta over restauranten, fiskemottaket, fiskebutikken og selskapslokalene på Dampskipsbrygga i Stavern.
 
Avtalen signert
Leieavtalen er signert og 1.januar 2009 tar de nye eierne offisielt over. I månedene fremover skal de planlegge de siste detaljene rundt konseptet.
 
- Jeg hørte rykter om at det var muligheter til å overta driften av fiskeanlegget på Dampskipskaia. Jeg kom i kontakt med flere interesserte og dermed var ballen i gang. Vi brukte et par måneder på å diskutere hva vi kan gjøre, sier Taklo.
 
Utfordringer
- Det blir store forandringer, men vi skal ta vare på idyllen her ute. Vi går inn med betydelig kapital og skal bruke rundt to millioner kroner på oppgraderinger. Dette blir et helhetlig konsept og vi ønsker å trekke med et bredt lag av Stavernbefolkningen, sier Taklo.
 
- Det er veldig spennende at jeg får muligheten til å jobbe med å ta inn fersk fisk og utvikle den videre. Økologi og kortreist mat er i vinden. Fisk er begge deler, rett fra havet, sier Taklo engasjert.
 
Tett samarbeid
Han håper på et tett samarbeid med fiskerne.
 
- Vi vil spille på lag med fiskerne. Det er en anonym gruppe som leverer fersk mat, reker, krabber og fisk. Dette vil vi at folk skal se verdien av. Vi ønsker stor aktivitet og liv på bryggekanten, sier Taklo til Østlandsposten.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen