Inviter dine nærmeste til en sosial og velsmakende aften med juletapas

Matkurs i Oslo

Inviter dine nærmeste til en sosial og velsmakende aften med juletapas

Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. På dette kurset får du tips til en rekke deilige småretter som også kan deles med nære venner og familie.

COVID-19 - KURS AVLYST

Grunnet skjerpede smittevernstiltak og restriksjoner er dette arrangementet dessverre avlyst. 

Gleder du deg til desembers julesammenkomster med familie og deilige hjemmelagde måltider, er du ikke alene. Mennesker over hele verden tenner levende lys og benytter anledningen til å tilbringe tid med sine nærmeste. Noe av viktigste ved helligdagene er naturligvis alle de gode rettene som trylles frem til alle døgnets tider, og noe av det mest bortglemte, er vel de påfølgende timene som må tilbringes i matkoma på sofaen.

Vi tilbyr med dette et kurs som vil ta knekken på tunge mager og slappe kropper, og viser deg hvordan du legger til rette for en sosial og velsmakende aften ved å tromme opp juletapas!

Tapas er skapt for å deles og intet annet er vel bedre i juletiden. Under dette kurset vil du få inspirasjon til å sette en vri på den ellers så tunge julematen, og lære deg å kombinere tradisjon med eventyrlyst gjennom en spennende juletapasmeny. Du vil her både få innsikt i hvordan man tilbereder perfekt ribbe eller kalkun, samt få en innføring i hvordan du kan kombinere tradisjonsrike juleråvarer for å skape nye smaksopplevelser. I tillegg vil vi vise deg hvordan andre råvarer som ellers ikke forbindes med jul, kan kombineres for å gi skikkelig julestemning.

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år. Her får du god demonstrasjon av riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i Matkurs' egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr, sentralt på Grünerløkka i Oslo. 

 

Kommende kurs

Til toppen